Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Porsche Mobil Android Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Porsche Mobil Android Dvd

Kategori produk tina Porsche Mobil Android Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Porsche Mobil Android Dvd, Porsche Android 5.1 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Porsche Android 5.1.1 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Porsche Mobil Android Dvd suppliers

Porsche Android Car Dvd Player


1.Sajikeun pamutahiran pamuter GPS mobil pikeun Porsche, interpretasi musik, sareng suasana suasana anu pas sareng alus, nunjukkeun musik anu saé sareng kaéndahan anu alus, pikeun nyangking anjeun tempat anu sampurna pikeun pangalaman. Musik diwangun ku pesona anu anca sareng klasik pikaresepeun, pikeun ngagaduhan énergi, kapadetan, inpormasi jumlah sora, ngabentuk unsur résolusi sareng raos. Janten urang tiasa menikmati musik anu nyaman, tapi ogé ngamungkinkeun urang sacara alami kana musik, ngalangkungan persépsi anu jero ngeunaan pamikiran musik sareng émosi sareng evolusi sareng irama mangrupikeun jiwa kabingahan tina naék sareng radio Car kanggo Porsche.


2. Bagikeun hotspot WIFI di Bulit: aksés internét gampang sareng teu lancar pikeun anjeun ngotéktak internet, nonton pidéo online, pariksa surat anjeun, maenkeun kaulinan, download aplikasi, atanapi malah navigasi nganggo peta online gratis .Tembung-efektif sareng peta online gratis : Anjeun tiasa sacara gampil ngaksés peta online anu béda sapertos Peta Google, IGO, Sygic sareng Waze peta haratis. Kalayan peta Google, anjeun tiasa kéngingkeun rute anu paling akurat sareng mutahir, data lalulintas langsung sareng seueur deui. Milarian jalan henteu kantos langkung gancang sareng langkung gampang.


3. Rojongan fitur anu gampang disambungkeun: Cocog sareng telepon android sareng alat, fitur anu kasambung gampang ngamungkinkeun silih kontrol antara smartphone anjeun sareng sirah mobil uni. Anjeun ngan saukur tiasa nyambungkeun sareng nyingkronkeun smartphone anjeun ka uni liwat USB, tanpa perangkat lunak tambahan anu diperyogikeun.

Porsche Android Car Dvd

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan