Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Porsche Mobil Android Dvd > Pamuter mobil dvd Android pikeun Cayenne CAR
Pamuter mobil dvd Android pikeun Cayenne CAR
Pamuter mobil dvd Android pikeun Cayenne CAR
Pamuter mobil dvd Android pikeun Cayenne CAR
Pamuter mobil dvd Android pikeun Cayenne CAR
Pamuter mobil dvd Android pikeun Cayenne CAR
  • Pamuter mobil dvd Android pikeun Cayenne CAR
  • Pamuter mobil dvd Android pikeun Cayenne CAR
  • Pamuter mobil dvd Android pikeun Cayenne CAR
  • Pamuter mobil dvd Android pikeun Cayenne CAR
  • Pamuter mobil dvd Android pikeun Cayenne CAR

Pamuter mobil dvd Android pikeun Cayenne CAR

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7222

Type: Car Radio

Combination: MP3 / MP4 Players

Placement: Dashboard

Certification: CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 7

Color: Black

Additional Info

bungkusan: 400 * 255 * 210MM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: shenzhen Cina

Kamampuhan suplai: 350000/year

Sertipikat: CE FCC RoHs

Panjelasan Produk

Pamuter mobil dvd Android pikeun Cayenne CAR


pamuter dvd mobil pikeun cayenne CAR.with HD Screen Car Radio Player pikeun modél ieu.


Setélan sensitipitas pamuter radio cae dvd tinggi, bakal nampi sora, méja henteu jelas, tapi upami sensitipitasna rendah, éta otomatis tiasa nyaring teu jelas, upami radio FM anu nampi sacara normal. Asih nya ku radio, anjeun tiasa nyimpen sacara manual, fungsina leres pisan.


Atoh, pamuter DVD mobil kualitas luhur pisan pikeun sistem Android.

Android car dvd player for Cayenne CAR

Main Function 
♦.OS : Android  6.0.1  system
♦.CPU : Rockchip PX3 Cortex A9, Octa-core 
♦.RAM : SAMSUNG DDR3 , 2GB 
♦.Flansh : 32GB
♦.Built in WIFI 
♦.Built in DVR function (directly connect USB camera)
♦.Built in dual way mirror link function  (A
♦. Connect external OBD  (optional )
♦. Connect external 4G modem (optional )
♦.Capacitive multi-touch screen 
♦. Screen resolution  :1024*600
♦.Built-in Bluetooth for mobile hands-free. 
♦.Built in GPS function
♦.steering wheel control function 
♦.Radio receiving: FM/AM can be stored 30 stations. RDS is available .
♦.Video: MP4,H.264,WMV,AVI,RM/RMVB,VOB and more 
♦.Audio: MP3,WMA,WAV and more 
♦.USB/SD card port: support MP4,DIVX,JPEG,MP3 and WMA playback 
♦.Car backing display: Car reverse camera input (switch automatically) 
♦.AV output/input : 2 video out, 4audio output, 1video input ,2 audio input 
♦.Subwoofer output 4*60W
♦.Compatible with DVD,DVD-R,DVD-RW,HDVD,DVCD,MP3,MP4,CD-R,CD-RW,VCD,DIVX,WMA etc.
♦.Maximal power:4X50W maximum power output

Categories produk : Porsche Mobil Android Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan