Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Porsche Mobil Android Dvd > Pamaén dvd Mobil Otomatis pikeun jinis Porsche
Pamaén dvd Mobil Otomatis pikeun jinis Porsche
Pamaén dvd Mobil Otomatis pikeun jinis Porsche
Pamaén dvd Mobil Otomatis pikeun jinis Porsche
Pamaén dvd Mobil Otomatis pikeun jinis Porsche
  • Pamaén dvd Mobil Otomatis pikeun jinis Porsche
  • Pamaén dvd Mobil Otomatis pikeun jinis Porsche
  • Pamaén dvd Mobil Otomatis pikeun jinis Porsche
  • Pamaén dvd Mobil Otomatis pikeun jinis Porsche

Pamaén dvd Mobil Otomatis pikeun jinis Porsche

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7222

Type: Car Radio

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE, CE FCC RoHs

Voltage: 12/24V

CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-core

3G Wifi: Built-in WiFi

Brand Name: Klyde

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Function: GPS+BT+Radio+AUX IN+DVR

Operating System: 5.1 System

Format: MP3

Combination: Radio Tuner

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Screen Size: 7 Inch

Product Name: Car Auto Dvd Player For Porsche Types

Warranty: 12 Month

Additional Info

bungkusan: 400 * 255 * 210MM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000 pcs per month

merek: Klyde

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina (daratan) shenzhen

Kamampuhan suplai: 350000 sets per year

Sertipikat: CE FCC ROHS

Panjelasan Produk

Pamaén dvd Mobil Otomatis pikeun jinis Porsche



1. Modél ieu pikeun jinis Porsche stabil pisan ayeuna. Kami nampi jasa OEM. Anjeun tiasa nganggo desain anjeun nyalira pikeun logo, bungkus sareng UI. Kamampuh produksi kami pikeun DVD mobil jinis Porsche Android ieu sakitar 20000 lembar sasasih, janten, henteu hariwang ngeunaan produk na. Kami bakal salawasna aya didieu sareng siap ngabantosan.


2. Jinis Porsche kami kalebet android sareng gencar Mobil DVD Player, kalayan 7 taun pangalaman dina ngarancang, ngadamel sareng pamasaran pamuter Mobil DVD, kami parantos ngajalin hubungan bisnis sareng seueur klien anu diuntungkeun ti Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jérman, Italia , Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Saudi Arabia, India, Brazil, jsb. Porsche type DVD player mobil terkenal pisan di panjuru dunya.


3. Ayeuna urang nyayogikeun langkung ti 300 modél pamuter DVD Mobil android kalebet sadaya modél pikeun jinis Porsche. Sadaya pamuter dvd mobil kami nganggo parangkat lunak paling anyar sareng platform, stabil sareng gancang. Pikeun ngajamin kualitasna, pamuter Porsche DVD pamuter mobil ieu ngagaduhan sertifikasi CE / FCC / RoHs / E-MARK. Kualitas mangrupakeun jiwa urang!


4. Spésifikasi Porsche nyaéta sapertos kieu:

Layar HD: 1024 * 600
OS: sistem Android 5.1.1
CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-inti
Frékuénsi utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 1GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar multi-rampa kapasitif
GPS + IPOD + BT + Radio + AUX IN + DVR
Tautan eunteung 2 jalan



Poto pikeun pamuter dvd Car Auto pikeun jinis Porsche


Car Auto dvd player for Porsche typesCar Auto dvd player for Porsche typesCar Auto dvd player for Porsche typesCar Auto dvd player for Porsche typesCar Auto dvd player for Porsche types

Categories produk : Porsche Mobil Android Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan