Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Porsche Mobil Android Dvd > Pamuter Mobil dvd Mobil pikeun jinis Porsche
Pamuter Mobil dvd Mobil pikeun jinis Porsche
Pamuter Mobil dvd Mobil pikeun jinis Porsche
Pamuter Mobil dvd Mobil pikeun jinis Porsche
Pamuter Mobil dvd Mobil pikeun jinis Porsche
  • Pamuter Mobil dvd Mobil pikeun jinis Porsche
  • Pamuter Mobil dvd Mobil pikeun jinis Porsche
  • Pamuter Mobil dvd Mobil pikeun jinis Porsche
  • Pamuter Mobil dvd Mobil pikeun jinis Porsche

Pamuter Mobil dvd Mobil pikeun jinis Porsche

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7222

Type: Car Radio

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE, CE FCC RoHs

Voltage: 12/24V

CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-core

3G Wifi: Built-in WiFi

Brand Name: Klyde

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Function: GPS+BT+Radio+AUX IN+DVR

Operating System: 5.1 System

Format: MP3

Combination: Radio Tuner

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Screen Size: 7 Inch

Product Name: Car Auto Dvd Player For Porsche Types

Warranty: 12 Month

Additional Info

bungkusan: 400 * 255 * 210MM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000 pcs per month

merek: Klyde

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina (daratan) shenzhen

Kamampuhan suplai: 350000 sets per year

Sertipikat: CE FCC ROHS

Panjelasan Produk

Pamuter Mobil dvd Mobil pikeun jinis Porsche



1. Modél pikeun jinis Porsche parantos stabil ayeuna. Kami nampi jasa OEM. Anjeun tiasa ngagunakeun desain anjeun nyalira pikeun logo, bungkus sareng UI. Kamampuan produksi urang pikeun Porsche ieu ngetik DVD mobil mobil Android kira-kira 20000 buah sabulan, janten, henteu hariwang ngeunaan produk. Kami baris salawasna aya di dieu sareng siap ngabantosan.


Jenis Porsche 2.Our kaasup android sareng wince Car DVD Player, sareng pangalaman 7 taun dina ngarancang, manufaktur sareng pemasaran Car DVD player, kami parantos damel hubungan bisnis sareng seueur klien anu berharga ti Jepang, Rusia, Ukraine, Turkey, Spanyol, Jerman, Italia , Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Saudi Arabia, India, Brazil, jsb. Porsche jinis pamuter DVD mobil pisan populer di sakumna dunya.


3. Ayeuna kami nyayogikeun langkung ti 300 modél pamuter DVD Car DVD kaasup sadaya modél pikeun jinis Porsche. Sadaya pamuter mobil dvd mobil kami sareng parangkat lunak anyar sareng platform, stabil sareng gancang. Pikeun ngajamin kualitas, pamuter Porsche jinis mobil DVD ieu ngagaduhan sertifikasi CE / FCC / RoHs / E-MARK. Kualitas mangrupikeun jiwa urang!


4. Spésifikasi Porsche nyaéta saperti kieu:

HD layar: 1024 * 600
OS: sistem Android 5.1.1
CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-inti
Frekuensi utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 1GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar kamampuan multi-toél kamampuan
GPS + IPOD + BT + Radio + AUX IN + DVR
2 Tautan kaca kaca



Poto pikeun pamuter Car Auto dvd pikeun jinis Porsche


Car Auto dvd player for Porsche typesCar Auto dvd player for Porsche typesCar Auto dvd player for Porsche typesCar Auto dvd player for Porsche typesCar Auto dvd player for Porsche types

Categories produk : Porsche Mobil Android Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan