Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Porsche Mobil Android Dvd > Pamuter dvd mobil pikeun Cayenne 2003-2010
Pamuter dvd mobil pikeun Cayenne 2003-2010
Pamuter dvd mobil pikeun Cayenne 2003-2010
Pamuter dvd mobil pikeun Cayenne 2003-2010
Pamuter dvd mobil pikeun Cayenne 2003-2010
Pamuter dvd mobil pikeun Cayenne 2003-2010
  • Pamuter dvd mobil pikeun Cayenne 2003-2010
  • Pamuter dvd mobil pikeun Cayenne 2003-2010
  • Pamuter dvd mobil pikeun Cayenne 2003-2010
  • Pamuter dvd mobil pikeun Cayenne 2003-2010
  • Pamuter dvd mobil pikeun Cayenne 2003-2010

Pamuter dvd mobil pikeun Cayenne 2003-2010

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 3 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7222

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

OS: Android 7.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, Quad-core

RAM: SAMSUNG DDR3 , 2GB

Flansh: 16GB

Size: 7 Inch

Screen Resolution: 1024*600

Capacitive Multi-touch Screen: YES

Built In GPS Function: Yes

Built In Bluetooth For Mobile Hands-free: Yes

Built In Mirror Link Function: Yes

Additional Info

bungkusan: 3.5KGS / Setél 27,5 * 25.5 * 20CM / kotak kado 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 35000pcs/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350,000pcs/year

Sertipikat: CE FCC RoHS

palabuhan: Shenzhen,Hongkong

Panjelasan Produk

Android 7.1 Mobil DVD DVD pikeun Cayenne 2003-2010

Cocog pikeun Porsche Cayenne 2003-2010 anjeun

Kalayan sistem operasi Android 7.1.1, pamuter dvd mobil ieu pikeun Cayenne 2003-2010 dijamin ngajantenkeun pangalaman pangguna anu lancar sareng kuat - nyayogikeun anjeun aksés aplikasi, kaulinan, pilem, sareng seueur deui. Nampilkeun tampilan tampilan HD 7 inci anu hadé, pamuter dvd mobil ieu pikeun Cayenne 2003-2010 sanggup ngagambarkeun sadaya pilem pang anyarna dina résolusi anu seru - nyayogikeun panumpang anjeun ku pangalaman sinematik anu leres dina jalanna. CPU Quad-Core ngamungkinkeun anjeun resep nungtut kaulinan mobile, aplikasi panganyarna, sareng pilem HD tanpa lirén pigura - ngamungkinkeun sadaya panumpang anjeun nyobian kaluar tina fitur hiburan mobile panganyarna tanpa kedah hariwang ngeunaan ngalambatkeun sistem média mobil anjeun .



Parameter:


♦ .OS: sistem Android 7.1.1
♦ .CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, kotak-inti
♦ .RAM: Samsung DDR3, 2GB
♦ .Flash: 16GB
♦. Layar layar sentap
♦. Resolusi layar: 1024 * 600
♦ .Tembuk-di WiFi
♦ .fungsi GPS dina DVR (disambungkeun langsung kaméra USB)
♦ .Sampurna dina dua cara jalan link kaca
♦. Sambungkeun OBD éksternal (meunang milih)
♦. Sambungkeun modem 3G éksternal (meunang milih)
♦ .Basang-di Bluetooth kanggo handsfree mobile
♦ .Mungsi GPS di
♦ .MPEG4, ISDB-T (opsional)
♦ fungsi kontrol kabayang
♦ .Radio nampi: FM / AM tiasa disimpen 30 stasiun, RDS sayogi
♦ .Video: MP4, H.264, WMV, AVI, RM / RMVB, VOB sareng seueur deui
♦ .Audio: MP3, WMA, WAV sareng seueur deui
♦ .USB / Port kartu SD: ngarojong MP4, DIVX, JPEG, MP3 sareng puter sareng WMA
♦ .Tunjangan mundur: Kotak input kaméra ngabalikkeun (gentos otomatis)
Output / input ♦ .AV: kaluar video 2, kaluaran audio, 2 pidéo pidéo, 2 input audio
♦ .Subwoofer kaluaran 4 * 50W

Gambar pamuter dvd mobil pikeun Cayenne 2003-2010

car dvd player for Cayenne 2003-2010car dvd player for Cayenne 2003-2010car dvd player for Cayenne 2003-2010









Categories produk : Porsche Mobil Android Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan