Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Porsche Mobil Android Dvd > Cayenne 2010 Auto Radio Audio Unitunit
Cayenne 2010 Auto Radio Audio Unitunit
Cayenne 2010 Auto Radio Audio Unitunit
  • Cayenne 2010 Auto Radio Audio Unitunit
  • Cayenne 2010 Auto Radio Audio Unitunit

Cayenne 2010 Auto Radio Audio Unitunit

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: KD-8246

Type: Car MP3

Combination: Radio Tuner, Bluetooth-Enabled, Built-in GPS, CD Player, MP3 /

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE, FCC CE EMARK

Voltage: 12/24V, 12V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Warranty: 1 Year

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Screen: Capacitive Multi-touch Screen

OS: Android 7.1.1

Additional Info

bungkusan: kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000/year

Sertipikat: CE FCC

Panjelasan Produk

Cayenne 2010 Auto Radio Audio Unitunit

1. Cayenne 2010 Auto Radio Audio Unitunit parantos stabil ayeuna. Kami nampi jasa OEM. Anjeun tiasa ngagunakeun desain anjeun nyalira pikeun logo, bungkus sareng UI. Kabisaan produksi kami pikeun Unit ieu Radio Radio Cayenne 2010 Autounitunit sakitar 20000 buah sasih, janten, henteu aya anu prihatin kana produk. Kami baris salawasna aya di dieu sareng siap ngabantosan.


2. Urang Cayenne 2010 Auto Radio Audio Headunit kalebet android sareng wince Car DVD Player, kalayan pangalaman 7 taun dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran Car DVD player, kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis sareng seueur klien anu berharga tina Jepang, Rusia, Ukraine, Turki, Spanyol , Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, jsb. Cayenne 2010 Auto Radio Audio Unitunit pohara populér di sakumna dunya.


3. Ayeuna kami nyayogikeun langkung ti 300 modél pamuter DVD Car DVD kaasup sadaya modél Cayenne 2010 Auto Radio Audio Headunit. Sadaya pamuter mobil dvd mobil kami sareng parangkat lunak anyar sareng platform, stabil sareng gancang. Pikeun ngajamin kualitasna, Pamuter Mobil Android 8.0 pikeun Hyundai 2016 H1 ieu ngagaduhan sertifikasi CE / FCC / RoHs / E-MARK. Kualitas mangrupikeun jiwa urang!


4. Spésifikasi Cayenne 2010 Auto Radio Audio Unitunit nyaéta saperti kieu:

Piksel layar: 1024 * 600
OS: sistem Android 8.0
CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 inti
Frenqency Utama: 1.5GHz
RAM: SAMSUNG 4GB DDR3
Nand Flash: 32 GB
Layar kamampuan multi-toél kamampuan
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
Tautan kaca spion + HDMI
BISA BUS (optioal)


Gambar Cayenne 2010 Kepala Audio Radio Auto:


 Cayenne 2010 Auto Radio Cayenne 2010 Audio Headunit

Kamar Sample tina Klyde Cayenne 2010 Otomatis Radio Radio Kepala :


 Cayenne 2010 Headunit


Asesoris Cayenne 2010 Kepala Radio Audio Otomatis:

Cayenne Radio Audio Headunit

Categories produk : Porsche Mobil Android Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan