Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Porsche Mobil Android Dvd > Porsche Cayenne Pamuter Mobil Mobil Android
Porsche Cayenne Pamuter Mobil Mobil Android
Porsche Cayenne Pamuter Mobil Mobil Android
Porsche Cayenne Pamuter Mobil Mobil Android
  • Porsche Cayenne Pamuter Mobil Mobil Android
  • Porsche Cayenne Pamuter Mobil Mobil Android
  • Porsche Cayenne Pamuter Mobil Mobil Android

Porsche Cayenne Pamuter Mobil Mobil Android

    Type pamayaran: L/C,T/T,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7222

Type: Car MP3

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

OS: Android 7.1.1 System

Screen Pixel: 1024*600

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GB

RAM: SAMSUNG DDR3 , 2GB

Flansh: 16GB

Built In GPS Function: Yes

Wifi: Yes

Size: 7 Inch

Additional Info

bungkusan: 3.6KGS / Setél 400 * 255 * 210MM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000/Year

Sertipikat: CE/FCC

Panjelasan Produk

Porsche Cayenne Pamuter Mobil Mobil Android

1.Porsche Cayenne Android Mobil Multimedia Player kaasup android sareng wince Car DVD Player, kalayan pangalaman 7 taun dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran Car DVD player, kami parantos netepkeun hubungan bisnis sareng seueur klien anu berharga ti Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol. Jérman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, jsb.


2.This Porsche Cayenne Android Mobil Multimedia Player ongkosna mahal kalayan peta online gratis: Anjeun tiasa ngaunduh peta online anu béda sapertos Peta Google, IGO, Sygic sareng Waze peta haratis.You tiasa nampi anu paling akurat sareng up-to- rute tanggal, data lalu lintas langsung sareng seueur deui. Milarian jalan henteu kantos langkung gancang sareng langkung gampang.

3.Porsche Cayenne Android Car Multimedia Player Main Function 
Screen Pixel : 1024*600
OS: Android 7.1.1 system
CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 core 
Main Frenqency:1.6GHz
RAM:SAMSUNG 2GB DDR3 
Nand Flash : 16 GB
Capacitive multi-touch screen 
GPS+BT+Radio+AUX IN+DVR
Mirror link+HDMI
CAN BUS ( including ) 

Pictures for Porsche Cayenne Android Car Multimedia Player:


Porsche Cayenne Android Car Multimedia PlayerPorsche Cayenne Android Car DVD PlayerAndroid Porsche Cayenne DVD Player



Factory and sample room of KLYDE:


factorysample room


Categories produk : Porsche Mobil Android Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan