Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Porsche Mobil Android Dvd > dina dash pamuter mobil dvd pikeun Cayenne 2003-2010
dina dash pamuter mobil dvd pikeun Cayenne 2003-2010
dina dash pamuter mobil dvd pikeun Cayenne 2003-2010
dina dash pamuter mobil dvd pikeun Cayenne 2003-2010
  • dina dash pamuter mobil dvd pikeun Cayenne 2003-2010
  • dina dash pamuter mobil dvd pikeun Cayenne 2003-2010
  • dina dash pamuter mobil dvd pikeun Cayenne 2003-2010

dina dash pamuter mobil dvd pikeun Cayenne 2003-2010

    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: KD-8246

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Main Frenqency: 1.6GHz

Nand Flash: 32GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

System: Android 8.0

RAM: 4GB

Additional Info

bungkusan: 27.5 * 25.5 * 20CM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000pcs/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000/year

Sertipikat: CE/FCC

Panjelasan Produk

Android 8,0 PX5 dina mobil dvd mobil pamuter pikeun Cayenne 2003-2010

Napigasi tiasa kahontal kalayan gampang nganggo online, map atanapi mésér peta kartu. Éta tiasa gancang ngajalankeun sadaya aplikasi navigasi sapertos Google Maps, Waze jsb.


Fitur penting:

1) Sistem anu pang anyarna 8,0 Oreo sistem Oreo, prosésor Rockchip luhur 4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, langkung gancang sareng gancang ngolah prosés anu saé pikeun ngajalankeun aplikasi.

2) IC radio kualitas luhur: NXP TEF6686, kalayan resep anu langkung saé; Panyekel TDA7851 panguat IC; Ngarojong kaluaran audio subwoofer sareng ngadalikeun sacara misah; Resolusi layar: 1024 * 600; Rojongan 4K (3840 × 2160 piksel) / pidéo HD 1080P; Fungsi tautan kaca spion, anjeun tiasa nganggo GPS online telepon pinter anjeun pikeun ngagambar unit ieu; Rojongan DAB + fungsi (meunang milih).

3) dina dvd mobil dvd pikeun Cayenne ngadukung GPS Navigation, pre-install Google Map (tanpa data peta offline); Dukungan kaluaran ampir sadayana kana headrests, sanaos éta pidéo pidio tina kartu USB / SD, atanapi video online You tube; Diwangun dina Port USB / Micro SD (dugi ka 128GB), WIFI (Diwangun dina modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan diperyogikeun); Dukungan ngabalikeun kaméra (Alat tambahan diperyogikeun).

4) Rojongan Fast-boot, saatos pamasangan, ieu dina dvd mobil dvd pikeun Cayenne ngan ukur peryogi kirang langkung 1 detik kanggo ngahabulan booting tina waktos ka-2. (Mesin séjén biasana nyandak 30 detik).

5) dina mobil dvd dvd pikeun Cayenne ngadukung telepon audio / muter audio, buku telepon Sync, kontak sungsi gancang, mikropon éksternal; Rojongan scanning diagnostik Bluetooth OBD2.


Spésifikasi:

OS: Android 8,0 Oreo

CPU: Processor inti Octa CPU 1,5 GHz

RAM: 4GB

Memori Nand: 32GB

Radio IC: NXP TEF6686

Bluetooth: BC5

Amplifier IC: TDA7851

Tegangan damel: 10,8 ~ 14.8V DC

Kaluaran audio: 4 * 50W Max

Waktu boot (waktos ka-2): sakitar 1s


2

car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017
car media system for K2 RIO 2017













Categories produk : Porsche Mobil Android Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan