Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Porsche Mobil Android Dvd > mobil dvd android android pikeun Cayenne 2003-2010
mobil dvd android android pikeun Cayenne 2003-2010
mobil dvd android android pikeun Cayenne 2003-2010
mobil dvd android android pikeun Cayenne 2003-2010
mobil dvd android android pikeun Cayenne 2003-2010
  • mobil dvd android android pikeun Cayenne 2003-2010
  • mobil dvd android android pikeun Cayenne 2003-2010
  • mobil dvd android android pikeun Cayenne 2003-2010
  • mobil dvd android android pikeun Cayenne 2003-2010

mobil dvd android android pikeun Cayenne 2003-2010

    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7222

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Main Frenqency: 1.6GHz

Nand Flash: 32GB

Capacitive Multi-touch Screen: YES

GPS+IPOD+BT+Radio+AUX IN+DVR: YES

2 Way Mirror Link: Yes

Parrot BT: YES

TMPS: Yes

DAB: Yes

System: Android 8.0

RAM: 4GB

Additional Info

bungkusan: 27.5 * 25.5 * 20CM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000pcs/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000/year

Sertipikat: CE/FCC

Panjelasan Produk

Android 8,0 PX5 mobil android dvd gps pikeun Cayenne 2003-2010

1. Android 8.0 Oreo, CPU: Octa-Core, 4GB RAM & 32GB ROM, Radio kualitas luhur IC: NXP TEF6686, kalayan resep radio anu saé.

2. Rojongan scanning diagnostik Bluetooth OBD2, dipaké sareng aplikasi Torque pikeun kéngingkeun kode lepat OBD, kinerja mobil, data sénsor sareng seueur deui dina realtime. (Catetan: Klyde OBD2 kedah mésér sacara misah.)

3. Eunteung telepon anjeun dina layar 7 inci. Pikeun telepon Android, anjeun tiasa kaca sareng ngadalikeun unit dina sambungan kabel USB, Air Play For iPhone, anjeun tiasa ngan ukur kaca dina sambungan Wi-Fi, henteu tiasa dikontrol.


Fitur penting


1) Sistem anu pangahirna Android 8.0 Oreo, prosésor Rockchip tinggi-4GB RAM, Octa Core & 32GB ROM, langkung gancang sareng gancang ngolah prosés anu gancang pikeun ngajalankeun aplikasi.

2) IC radio kualitas luhur: NXP TEF6686, kalayan resep anu langkung saé; Panyekel TDA7851 panguat IC; Ngarojong kaluaran audio subwoofer sareng ngadalikeun sacara misah; Resolusi layar: 1024 * 600; Rojongan 4K (3840 × 2160 piksel) / pidéo HD 1080P; Fungsi tautan kaca spion, anjeun tiasa nganggo GPS online telepon pinter anjeun pikeun ngagambar unit ieu; Rojongan DAB + fungsi (meunang milih).

3) Mobil Android dvd GPS pikeun Cayenne ngadukung GPS Navigation, pre-install Google Map (tanpa data peta offline); Dukungan kaluaran ampir sadayana kana headrests, sanaos éta pidéo pidio tina kartu USB / SD, atanapi video online You tube; Diwangun dina Port USB / Micro SD (dugi ka 128GB), WIFI (Diwangun dina modem WIFI) / internet 4G (Perangkat tambahan diperyogikeun); Dukungan ngabalikeun kaméra (Alat tambahan diperyogikeun).

4) Rojongan Fast-boot, saatos instalasi, mobil dvd GPS ieu pikeun Cayenne ngan ukur peryogi kirang langkung 1 detik kanggo salse booting tina waktos ka-2. (Mesin séjén biasana nyandak 30 detik).

5) Mobil dvd Android pikeun Cayenne ngadukung telepon Bluetooth / play audio, Sync buku telepon, kontak gancang, mikropon éksternal; Rojongan scanning diagnostik Bluetooth OBD2.


Spésifikasi:

OS: Android 8,0 Oreo

CPU: Processor inti Octa CPU 1,5 GHz

RAM: 4GB

Memori Nand: 32GB

Radio IC: NXP TEF6686

Bluetooth: BC5

Amplifier IC: TDA7851

Tegangan damel: 10,8 ~ 14.8V DC

Kaluaran audio: 4 * 50W Max

Waktu boot (waktos ka-2): sakitar 1s


android car dvd gps for Cayenneandroid car dvd gps for Cayenne


Propil Pabrik



Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd khusus dina mroduksi produk radio mobil kualitas anu unggul, sareng nyayogikeun jasa luar biasa pikeun klien anu hargana di dunya. Saatos 9 taun ngembang, Klyde parantos janten perusahaan top 10 mobil radio swasta di Shenzhen. Usaha urang nyertakeun tina produsén produk radio mobil, pamrosésan, stok, pamasaran, logistik, ngayakeun proyek sareng manajemén. Produk utama urang nyaéta Universal Car Car Dvd Universal; 10,1inch Deckless Android Car Dvd; Mitsubishi Android Car Dvd; Suzuki Mobil Dvd Android; Ford Android Car Dvd; Hyundai Android Mobil Dvd; Kia Android Car Dvd; Honda Android Car Dvd; Toyota Android Car Dvd; Volkswagen Android Car Dvd dll. Kauntungan kompetitif kami nyaéta nyayogikeun langsung tina pabrik kami kalayan harga anu paling kompetitif, waktos pangiriman gancang, sareng jadwal produksi fleksibel.


Categories produk : Porsche Mobil Android Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan