Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Porsche Mobil Android Dvd > radio mobil nganggo gps pikeun Cayenne 2006-2010
radio mobil nganggo gps pikeun Cayenne 2006-2010
radio mobil nganggo gps pikeun Cayenne 2006-2010
radio mobil nganggo gps pikeun Cayenne 2006-2010
  • radio mobil nganggo gps pikeun Cayenne 2006-2010
  • radio mobil nganggo gps pikeun Cayenne 2006-2010
  • radio mobil nganggo gps pikeun Cayenne 2006-2010

radio mobil nganggo gps pikeun Cayenne 2006-2010

    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 3 Poé

Info dasar

Model No.: KD-8246

Screen Size: Other

Resolution: Other, 1024*600

Combination: GPS, Bluetooth, MP3/MP4 Player, Radio, Other

Placement: Dashboard

Certification: RoHS, Other, FCC, CE

Voltage: 12/24V

Support Format: Other

Audio Output: Other

Video Output: Other

OS: Android 9 System

CPU: Rockchip PX5 ,Cortex-A53, Octa Core

RAM: SAMSUNG DDR3 4GB

Flansh: 32GB

Radio IC: NXP 6686

Amplifer IC: TDA 7851

Screen: Capacitive And Multi-touch Screen

Power Supply: 4*50W

LCD Screen: Hanstar Screen

Additional Info

bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

kakuwatan keur ngasilkeun: 30000 pieces/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

Sertipikat: CE/FCC/RoHS

Kode HS: 8521901290

palabuhan: Shenzhen,Shenzhen,Shenzhen

Panjelasan Produk

radio mobil nganggo gps pikeun Cayenne 2006-2010


Ieu unit mobil radio sareng GPS pikeun Cayenne mangrupikeun sistem multimédia mobil android pangsaéna dina pasaran, mangpaat fungsina tiasa dibandingkeun sareng smartphone Anjeun.
8 "Desain Sadaya-Hiji-kanggo Cayenne 2006-2010 Mobil sareng CanBus Decoder. Ngadopsi Android 9.0 Pie OSIS anu anyar, 1024 * 600 Screen Touch Capacitive HD, Octa Core 1.5 MHz CPU, 4 GB RAM sareng 32 GB Internal Storage. radio nganggo GPS pikeun Cayenne anu diwangun dina DAB + App, ngan ukur nyambungkeun sareng DAB + Box kami pikeun ngagunakeun fungsi ieu sareng DVR App, ukur nyambung sareng Kaméra USB kanggo ngagunakeun Fungsi Car Car. Support Support Eunteung pikeun iPhone sareng Telepon Smart Android.

Kasaluyuan


Cocog 100% dina kandaraan di handap ieu:

Cayenne 2006-2010


Dukungan Kontrol Wheel Wheel sareng seueur fungsi sanés sareng Ngaronjatkeun sampurna!
Gampang dipasang, mung tukar sareng Radio Mobil Pabrik.

car radio with gps for Cayenne


Fitur utama


OS: sistem Android 9

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, Octa-inti

RAM: SAMSUNG DDR3, 4GB

Flansh: 32GB

Suhu Gawe -20 ℃ - + 80 ℃

Diwangun dina WIFI

fungsi kontrol setir

Narima radio: FM / AM tiasa disimpen 30 stasiun. RDS sayogi

Diwangun dina fungsi GPS

Panyungsi Bluetooth pikeun handphone-gratis

BT4.2 (RD210), sambungan internét ku BT, 3 cara panggero, Daya telepon sareng tampilan sinyal

Video: MP4, H.264, WMV, AVI, RM / RMVB, VOB sareng seueur deui

Audio: MP3, WMA, WAV sareng seueur deui

USB / SD card port: ngadukung MP4, DIVX, JPEG, MP3 sareng puter sareng WMA

Pintu mundur mobil: Input kaméra ngabalikeun mobil (saklar otomatis)

Diwangun dina fungsi DVR (sambungkeun langsung kaméra USB)

Diwangun dina fungsina link link dual arah

Diwangun dina fungsi DSP (meunang milih)

Diwangun dina CarPlay fungsi (meunang milih)

Diwangun dina fungsi AUTO Android (opsional)

Diwangun dina fungsi jaringan 4G (meunang milih)

Diwangun dina Fungsi Parrot Blutooth (meunang milih)

Diwangun dina input kaméra tampilan pungkur AHD (meunang milih)

Sambungkeun OBD éksternal (meunang milih)

Sambungkeun DAB BOX éksternal (meunang milih)

Sambungkeun TPMS éksternal (meunang milih)

MPEG4, ISDB-T (opsional)

Output / input AV: 2 video kaluar, output 4audio, input vidéo, 2 input audio

Kaluaran subwoofer 4 * 50W

Cocog sareng DVD, DVD-R, DVD-RW, HDVD, DVCD, MP3, MP4, CD-R, CD-RW, VCD, DIVX, WMA etc.

Daya maksimal: 4X50W kaluaran maksimal


Honda CRV Android 9 Car DVD

Honda CRV Android 9 Car DVD


Tentang Kami


Alat Auto-Auto & HiFi Multimedia OEM pikeun mobil di Klyde mangrupakeun produsén DVD Car Mobil Android anu nyayogikeun alat hiburan multi-fungsi, sapertos Universal Car Mobil Universal, Volkswagen Android Car DVD, Skoda Android Car DVD, Honda Car Car DVD, Toyota Mobil Car DVD, Kia Car Car DVD, Hyundai Android Car DVD, Ford Android Car DVD, Jeep Android Car DVD, Chevrolet Android Car DVD, Mitsubishi Android Car DVD, Suzuki Android Car DVD, Subaru Android Car DVD, Mazda Car Mobil Android dll, Kaméra Rear , Kaméra DVR, panarima DVB-T2, DSP, Car Play, OBD2, Parrot Bluetooth, TPMS, DAB box jsb. Fokus pikeun kaperluan jalma anu boh kudu nyetir jarak jauh dina bisnis atanapi menikmati perjalanan ku mobil sareng kulawarga, katalog pabrik Klyde gaduh langkung seueur 500 solusi éléktronik sareng multimedia kanggo perjalanan anu pikaresepeun.


Honda CRV Android 9 Car DVD


Categories produk : Porsche Mobil Android Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan