Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Android Car Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Mobil Android Car Dvd

Kategori produk tina Mobil Android Car Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Mobil Android Car Dvd, Renault Android 4.4 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Renault Android 5.1 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Mobil Android Car Dvd suppliers

Mobil Android Car Dvd


1. Sistem navigasi Renault Android Car Dvd dumasar kana sistem Android 6.0.1, maneuverability, kaamanan, kalenturan sareng ciri-ciri sanés, audio mobil sareng sistem pinter.

2. Anjeun tiasa resep maén musik nirkabel ti Renault Android 4.4 Mobil Dvd (1 din mobil dvd) kalayan link eunteung. Anjeun tiasa ngontrol pamuter multimedia mobil ku setir ngatur tombol upami roda DVD nganggo CANBUS. Di sagigireun, anjeun ogé tiasa diajar aranjeunna ngadalikeun stereo mobil tanpa CANBUS.


3. Renault Android 5.1 Mobil Dvd, supados inpormasi langkung seueur anu ditampilkeun, layar langkung jelas, sistem calakan anu mawa mesin supados mesin langkung cair, layar ogé ngagaduhan résolusi anu langkung luhur, langkung wareg sareng pangguna Gumantung kana modél, aplikasi navigasi ogé béda, kalayan fitur khusus, ogé béda, sateuacan éta mésér tiasa dikomunikasi sareng palanggan pelanggan, ku kituna pikeun nyayogikeun syarat pelanggan. Éta pamuter dvd mobil anu saé pisan.

6

8

9


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan