Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Skoda Android Mobil Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Skoda Android Mobil Dvd

Kategori produk tina Skoda Android Mobil Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Skoda Android Mobil Dvd, Skoda Android 4.4 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Skoda Android 5.1 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Skoda Android Mobil Dvd suppliers

Skoda Android Mobil Dvd


1.Skoda Android 4.4 Mobil Dvd ngadukung fitur gampang ngahubungkeun: Cocog sareng telepon android sareng alat, fitur anu gampang disambungkeun ngamungkinkeun silih kontrol antara smartphone sareng unit sirah mobil. Anjeun ngan saukur tiasa nyambungkeun sareng nyingkronkeun smartphone anjeun ka unit liwat USB, tanpa perangkat lunak tambahan anu diperyogikeun.


2. Saatos pamutahiran Skoda Android Car Dvd (2 din mobil dvd), interpretasi musik, sareng suasana saimbang sareng halus, nunjukkeun musik anu saé sareng kaéndahan anu alus, pikeun nyangking anjeun tempat anu sampurna pikeun pangalaman. Musik diwangun ku pesona anu anca sareng klasik pikaresepeun, pikeun ngagaduhan énergi, kapadetan, inpormasi jumlah sora, ngabentuk unsur résolusi sareng raos. Janten urang tiasa menikmati musik anu nyaman, tapi ogé ngamungkinkeun urang sacara alami kana musik, ngalangkungan persépsi anu jero ngeunaan pamikiran musik sareng émosi sareng evolusi sareng wirahma mangrupikeun jiwa kabingahan tina naék sareng Android 5.1 Car Dvd.


3.Skoda Android 6.0.1 Car Dvd bulit-in WIFI hotspot ngabagi: aksés internét gampang sareng henteu lancar kanggo anjeun ngotéktak internet, nonton pidéo online, pariksa mail anjeun, maén game, download aplikasi, atanapi malah navigasi nganggo peta online gratis. Cost-effective with free online maps: Anjeun tiasa sacara gampil ngaksés peta online anu béda sapertos peta Google, IGO, Sygic sareng Waze peta haratis. Kalayan peta Google, anjeun tiasa kéngingkeun rute anu paling akurat sareng mutahir, data lalulintas langsung sareng seueur deui. Milarian jalan henteu kantos langkung gancang sareng langkung gampang.


1

6

7




Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan