Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Ssangyong Android Car Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Ssangyong Android Car Dvd

Kategori produk tina Ssangyong Android Car Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Ssangyong Android Car Dvd, Ssangyong Android 4.4 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ssangyong Android 4.1 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Ssangyong Android Car Dvd suppliers

Pamuter navi mobil pikeun Ssangyong parantos akumulasi penjualan langkung ti 1 juta kendaraan, kalebet kapal van sareng mobil MPV.

Mobil mp4 pikeun Ssangyong tina setting sensitipitas radio tinggi, bakal nampi sora, méja henteu jelas, tapi upami sensitipitasna rendah, éta sacara otomatis tiasa nyaring teu jelas, upami radio FM anu nampi sacara normal. Asih nya ku radio, anjeun tiasa nyimpen sacara manual, fungsina leres pisan.
Pertandingan Bluetooth tiasa janten pertandingan dua arah, telepon tiasa diatur nyambungkeun telepon pikeun ngajawab atanapi mobil pikeun ngajawab, tangtosna, musik Bluetooth kirang tina fungsi, anjeun tiasa maénkeun musik telepon ku pidéo mobil pikeun Ssangyong.

Model: Pamuter navi mobil ( mobil dvd kalayan navigasi ) pikeun Ssangyong REXTON 2014, mobil mp4 pikeun Ssangyong RODIUS 2014, video mobil Ssangyong Actyon olahraga 2005-2013 / Korando 2010-2013 / 2014

car navi player for SsangyongSsangyong Android Car Dvd

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan