Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Subaru Mobil Dvd Android
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Subaru Mobil Dvd Android

Kategori produk tina Subaru Mobil Dvd Android, kami pabrik husus ti Cina, Subaru Mobil Dvd Android, Subaru Android 5.1 Mobil Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Subaru Android 4.4 Mobil Dvd R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Subaru Mobil Dvd Android suppliers

Pamuter mobil 4G pikeun Subaru mangrupikeun fungsi anu paling pikaresepeun sareng android 6.0, sapertos pad éta, jalma tiasa ngaunduh seueur pamaén game, jalma sanés dina mobil kecuali supir duanana tiasa ngintunkeun waktos kanggo ngalangkungan waktos.


Pamuter GPS GPS pikeun Subaru mangrupikeun fungsi anu saé pikeun supir texi sareng jalma-jalma anu sok nyetir di jalan raya, tiasa ngarékam sadaya waktu sareng tempat wisata sareng kacilakaan dina jalan, éta mangrupikeun mémori anu mangrupikeun catetan perjalanan, ogé éta tiasa janten saksi saleresna.


Broadcasting Audio Digital mangrupikeun pidéo pikeun subaru, éta seueur upami band pikeun ngajantenkeun jalma.

Model: Pamuter Mobil 4G pikeun Subaru WRX 2014-2016, Pamuter GPS mobil Subaru Forester 2014-2016 / 2008-2011, pidéo mobil pikeun subaru Warisan / outback 2009-2012, kecuali aranjeunna, kami ogé nyayogikeun pamuter dvd mobil anu cocog .


car GPS player for Subaru Forester 2014-2016car video for subaru Legacyoutback 2009-2012

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan