Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Suzuki Mobil Dvd Android > Pamuter mobil dvd Android 6.0 pikeun Suzuki Vitara
Pamuter mobil dvd Android 6.0 pikeun Suzuki Vitara
Pamuter mobil dvd Android 6.0 pikeun Suzuki Vitara
Pamuter mobil dvd Android 6.0 pikeun Suzuki Vitara
Pamuter mobil dvd Android 6.0 pikeun Suzuki Vitara
Pamuter mobil dvd Android 6.0 pikeun Suzuki Vitara
  • Pamuter mobil dvd Android 6.0 pikeun Suzuki Vitara
  • Pamuter mobil dvd Android 6.0 pikeun Suzuki Vitara
  • Pamuter mobil dvd Android 6.0 pikeun Suzuki Vitara
  • Pamuter mobil dvd Android 6.0 pikeun Suzuki Vitara
  • Pamuter mobil dvd Android 6.0 pikeun Suzuki Vitara

Pamuter mobil dvd Android 6.0 pikeun Suzuki Vitara

    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7056

Type: Car Radio

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Wifi: Support

3G: Support

OS: Android 6.0

Combination: CD Player

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Additional Info

bungkusan: 27.5 * 25.5 * 20CM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000/MONTH

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000/YEAR

Sertipikat: CE/FCC

Panjelasan Produk

Pamuter mobil dvd Android 6.0 pikeun Suzuki Vitara


Skrin 1.HD pikeun ieu android 6.0 suzuki vitara Car Radio Player . Setélan sensitipitas radio luhur, bakal nampi sora, méja teu jelas, tapi upami sensitipitasna rendah, éta sacara otomatis tiasa nyaring teu jelas, upami radio FM anu nampi sacara normal. Asih nya ku radio, anjeun tiasa nyimpen sacara manual, fungsina leres pisan.

Pamuter mobil dvd 2V Cocog sareng kontrol setir: ngaluncat kana lagu salajengna, nyaluyukeun volume atanapi gentos saluran anu sanés, sadaya tanpa kedah nyekup panangan sato, ngajantenkeun perjalanan anjeun aman sareng langkung saé. Cocog sareng dashcams: Rékamkeun perjalanan anjeun kapan sareng di mana waé. Nyetir tiasa langkung aman sareng aman.

Sokongan radio 3.Vitara mobil Full HD 1920X1080P: ngadukung rupa-rupa format kalebet format DAT, MPG, MPEG, VOB, MP4, MOV, AVI, DVD, ASF, WMV, MKV, TS, RM, RMVB, sareng format coding video sapertos H .264, Xvid, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9, MPEG1, H.263, Divx.
4.New HD 1024X600 layar toél kapasitif: Layar sentuhan anu sami dipanggihan dina telepon pinter anjeun, langkung réaktif tibatan anu kantos.

pamuter multimedia mobil suzuki ieu mangrupikeun produk jual panas anu séhat anu sésér di seluruh dunya.


Android 6Suzuki Vitara 2005-201 Car GpsSuzuki Vitara with Parrot BTCar Navi Player for Suzuki VitaraVitara Cable



Categories produk : Suzuki Mobil Dvd Android

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan