Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Suzuki Mobil Dvd Android > DVD mobil Android pikeun Suzuki Vitara 2005-2011
DVD mobil Android pikeun Suzuki Vitara 2005-2011
DVD mobil Android pikeun Suzuki Vitara 2005-2011
DVD mobil Android pikeun Suzuki Vitara 2005-2011
DVD mobil Android pikeun Suzuki Vitara 2005-2011
DVD mobil Android pikeun Suzuki Vitara 2005-2011
  • DVD mobil Android pikeun Suzuki Vitara 2005-2011
  • DVD mobil Android pikeun Suzuki Vitara 2005-2011
  • DVD mobil Android pikeun Suzuki Vitara 2005-2011
  • DVD mobil Android pikeun Suzuki Vitara 2005-2011
  • DVD mobil Android pikeun Suzuki Vitara 2005-2011

DVD mobil Android pikeun Suzuki Vitara 2005-2011

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7056

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 7 Inch

OS: Android 5.1.1 System

CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-core

Wifi: Yes

Resolution: 1024*600

RDS: Optional

Video Decorder: 1080PHWHD

Bluetooth: Support Hands Free Call

Warranty: 12 Months

TV/ATV: Yes

Additional Info

bungkusan: 3.6KGS / Setél 400 * 255 * 210MM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000 pieces/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Guangdong, Cina (daratan)

Kamampuhan suplai: 350000 pieces/year

Sertipikat: FCC,CE

Panjelasan Produk

DVD mobil Android pikeun Suzuki Vitara 2005-2011


1.Our Suzuki Vitara mobil DVD kaasup android sareng pamuter DVD DVD wince, kalayan pangalaman 7 taun dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran Pamuter DVD Car, kami parantos damel hubungan bisnis sareng seueur klien anu berharga ti Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman, Italia, Iran, Pakistan. Dubai, Israel, Korea, Saudi Arabia, India, Brazil, jsb. Suzuki Vitara Pamuter DVD mobil pisan populer di sakumna dunya.


DVD AndAndro Car pikeun Suzuki Vitara 2005-2011, spésifikasi nyaéta saperti kieu:

Ukuran: 7 inci

HD layar: 1024 * 600
OS: sistem Android 5.1.1
CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 1GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar kamampuan multi-toél kamampuan
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
Tautan kaca spion


3. Ayeuna kami nyayogikeun langkung ti 300 modél pamuter DVD Car DVD kaasup sadaya modél mobil Suzuki SX4 mobil DVD 2014. Sadaya mobil dvd pamuter kami sareng parangkat lunak énggal sareng paltform, stabel sareng gancang. Pikeun ngajamin kualitas, pamuter DVD mobil Suzuki Vitara ieu ngagaduhan sertifikasi CE / FCC / ROHS / E-MARK. Kualitas mangrupikeun jiwa urang!


4. Modél kanggo mobil DVD Suzuki SX4 2014 stabil pisan ayeuna. Kami nampi jasa OEM. Anjeun tiasa ngagunakeun desain anjeun nyalira pikeun logo, bungkus sareng UI. Abality produksi kami pikeun Suzuki Vitara ieu DVD mobil Android kirang langkung 20000 buah sasih, janten, henteu hariwang ngeunaan produkna. Kami baris salawasna aya di dieu sareng siap ngabantosan.


Gambar mobil DVD 5.1 mobil pikeun Suzuki Vitara 2005-2011

Android car DVD for Suzuki Vitara 2005-2011

Android car DVD for Suzuki Vitara 2005-2011

Android car DVD for Suzuki Vitara 2005-2011

Kamana pabrik & Sampel

company

sample room

Asesoris mobil DVD 5.1 pikeun Suzuki Vitara 2005-2011

Android car DVD for Suzuki Vitara 2005-2011

Categories produk : Suzuki Mobil Dvd Android

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan