Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > 7 Inch Car mp3 Player pikeun Universal
7 Inch Car mp3 Player pikeun Universal
  • 7 Inch Car mp3 Player pikeun Universal

7 Inch Car mp3 Player pikeun Universal

    Type pamayaran: T/T,Paypal
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 1 Poé

Info dasar

Model No.: KD-8600

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 7

Additional Info

bungkusan: kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000/year

Sertipikat: CE FCC

Panjelasan Produk

Dukungan fitur anu gampang disambungkeun: Cocog sareng telepon android sareng alat, fitur anu kasambung gampang ngamungkinkeun silih kontrol antara smartphone anjeun sareng sirah mobil. Anjeun ngan saukur tiasa nyambungkeun sareng nyingkronkeun smartphone anjeun ka uni liwat USB, tanpa perangkat lunak tambahan anu diperyogikeun.

Latar dinamis anu dinamis: backgrouds 7dynamic sayogi. Palanggan ogé tiasa nganggo gambarna salaku latar.

Cocog sareng kendaraan setir: skip kana lagu salajengna, nyaluyukeun volume atanapi gentos saluran anu sanés, sadaya tanpa kedah nyekup panangan setir, ngajantenkeun perjalanan anjeun aman sareng langkung saé.

Cocog sareng dashcams: Rékamkeun perjalanan anjeun kapan sareng di mana waé. Nyetir tiasa langkung aman sareng aman.

Dukungan Full HD 1920X1080P: ngadukung rupa format kalebet DAT, MPG, MPEG, VOB, MP4, MOV, AVI, video DVD, ASF, WMV, MKV, TS, RM, RMVB, sareng format coding video sapertos H.264, Xvid. MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9, MPEG1, H.263, Divx.

Dukungan résolusi lengkep HD lengkep HD dugi ka 1920X1080 piksel (1080P) sareng ogé cocog sareng 1360X768 (768P), 1280X720 (720P), 1024X576 (576P) sareng file video anu sanésna kalayan definisi langkung handap.


car dvd player for universal

Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan