Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > 6.2Inch universal pamuter dvd Car
6.2Inch universal pamuter dvd Car
6.2Inch universal pamuter dvd Car
6.2Inch universal pamuter dvd Car
6.2Inch universal pamuter dvd Car
6.2Inch universal pamuter dvd Car
  • 6.2Inch universal pamuter dvd Car
  • 6.2Inch universal pamuter dvd Car
  • 6.2Inch universal pamuter dvd Car
  • 6.2Inch universal pamuter dvd Car
  • 6.2Inch universal pamuter dvd Car

6.2Inch universal pamuter dvd Car

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Bag/Bags

Info dasar

Model No.: KD-6205

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

Size: 6.2

Additional Info

bungkusan: kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000/year

Sertipikat: CE FCC

Panjelasan Produk

KD-6205, 6.2Inch pamuter dvd Car universal

1. Kinerja sistem 6.0 murni murni stabil sareng gancang. Lampu teras inti permium CPU tanggapan gancang: unit pimpinan sirah android luhur di industri, kinerja gancang, épéktipitas ngurus sagala rupa aplikasi kalayan manajemén multitasking saderhana, boot-up gancang sareng waktos beban GPS.

Mobil dvd 2.Universal ngagaduhan New HD 1024X600 layar toél kapasitif: Layar sentuhan anu sami dipendakan dina telepon pinter anjeun, langkung réaktif tibatan anu kantos.

Ngabagikeun hotspots 3.Bulit-in WIFI: aksés internét gampang sareng teu lancar kanggo anjeun ngotéktak internet, nonton pidéo online, pariksa mail anjeun, maén game, download aplikasi, atanapi malah navigasi nganggo peta online gratis.


4. Bluetooth: Hayu sareng mikropon anu diwangun dina panel, sareng nyokong mikropon éksternal. Dukung fitur pamuter bluetooth MP3, fitur ngabagi kontak Bluetooth, sareng tampilan nami panelepon. Cocog sareng alat sareng bluetooth 2.0 atanapi saluhureun, kalebet smartphone ti Apple, Samsung, HTC, Sony dll., Playback MP3 ngan cocog sareng smartphone anu ngadukung output audio bluetooth. Rojongan paling bluetooth ELM 327.


66Android Car AccessoriesCar MP4 Player for Universal6205 cables

Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan