Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > 6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter
6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter
6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter
6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter
6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter
6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter
  • 6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter
  • 6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter
  • 6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter
  • 6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter
  • 6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter

6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: KD-6500

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

HD Screen: 1024*600

OS: Android 5.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Screen: Capacitive Multi-touch Screen

Warranty: 12 Month

Wifi: Yes

Size: 7

Additional Info

bungkusan: 6KGS / Setél 360 * 260 * 330MM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000/year

Sertipikat: CE FCC

Panjelasan Produk

6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter

1. Ieu layar layar sentuhan, Pamuter radio HD Screen Screen pikeun 6,2 inci 1 din universal mobil dvd pamuter tina setting sensitipitas radio luhur, bakal nampi sora, méja teu jelas, tapi upami sensitipitasna henteu saé, otomatis tiasa nyaring henteu jelas, upami radio FM anu ditampi normal. Asih nya tina radio, anjeun tiasa nyimpen sacara manual, fungsina ieu 6.2 inci 1 din universal mobil dvd pamuter gampang pisan.


2. Spésifikasi tina mobil DVD android ieu for6.2 inci 1 pamuter dvd mobil universal universal nyaéta saperti kieu:

HD layar: 1024 * 600
OS: sistem Android 5.1.1
CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 1GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar kamampuan multi-toél kamampuan
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
tautan eunteung
BISA BUS (kalebet)


3. Shenzhen Klyde Electronics.Co. Ltd mangrupikeun produsén anu pangheulana 6.2 inci 1 pamuter dvd mobil universal universal dina widang ieu. Pabrik urang ngagaduhan pusat manufaktur 10000-kuadrat, dimana kapasitas produksi bulanan sakitar 20000 PCS. Modél ieu pikeun 6,2 inci 1 din universal mobil dvd pamuter pisan populer di kalangan para palanggan kami.


Gambar 6,2 inci 1 pamuter dvd universal universal pamuter

6.2 inch 1 din universal car dvd player


6.2 inch 1 din universal car dvd player


6.2 inch 1 din universal car dvd player

Pabrik sareng conto gambar kamar Klyde:

factory

sample room


Asesoris 7 inci tunggal din universal mobil dvd pamuter

Accessories of android car DVD for Ford Mondeo 2007-2010

Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan