Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > 6.2 Inch Car DVD Player Kanggo Universal
6.2 Inch Car DVD Player Kanggo Universal
  • 6.2 Inch Car DVD Player Kanggo Universal

6.2 Inch Car DVD Player Kanggo Universal

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: KD-6505

Type: Car MP3

Combination: MP3 / MP4 Players

Placement: Dashboard, Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE, CE FCC RoHs

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

CPU: Rockchip 3188 Cortex A9, 4-core

Function: GPS+BT+Radio+AUX IN+DVR

Warranty: 12 Months

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Main Frequency: 1.6GHz

Operating System: 5.1 System

Screen Size: 8 Inch

Product Name: 6.2 Inch Universal Car Dvd Player

Additional Info

bungkusan: 3.5KGS / Setél 370 * 330 * 270MM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000 pcs per month

merek: Klyde

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen Cina

Kamampuhan suplai: 350000 sets per year

Sertipikat: FCC,CE,RoHs

Panjelasan Produk

6.2 Inch Car DVD Player Kanggo Universal

1. Mobil dvd pikeun pamuter dvd mobil 6,2 inci pikeun universal - latar dinamis pribadi: 7 latar dinamis anu sayogi. Palanggan ogé tiasa nganggo gambarna salaku latar.

2. Modél kanggo mobil dvd pikeun mobil dvd 6,2 inci pikeun universal ogé stabil ayeuna. Kami nampi jasa OEM. Anjeun tiasa ngagunakeun desain anjeun nyalira pikeun logo, bungkus sareng UI. Kamampuhan produksi kami pikeun mobil dvd ieu pikeun pamuter dvd mobil 6,2 inci pikeun universal nyaéta kira-kira 20000 buah sabulan, janten, henteu hariwang produk. Kami baris salawasna aya di dieu sareng siap ngabantosan.


3.Ob mobil dvd pikeun pamuter dvd 6,2 inci pikeun universal, kalayan pangalaman 7 taun dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran Car DVD player, kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis sareng seueur klien anu berharga ti Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol, Jerman. Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, jsb. mobil dvd kanggo Sadaya 6.2 inci pamuter dvd mobil pikeun universal pisan populer di sakumna dunya.


4. Ayeuna kami nyayogikeun langkung ti 400 modél pamuter DVD Car Car kaasup sadaya modél. Sadaya pamuter mobil dvd mobil kami sareng parangkat lunak anyar sareng platform, stabil sareng gancang. Pikeun ngajamin kualitas, mobil dvd ieu pikeun pamuter dvd mobil 6,2 inci pikeun universal gaduh sertifikasi CE / FCC / RoHs / E-MARK. Kualitas mangrupikeun jiwa urang!


Gambar 6,2 Inch Car DVD Player Kanggo Universal:

6.2 Inch Car DVD Player

Car DVD Player For Universal

6.2 Inch Player For Universal

6.2 Inch Player For Universal

Gambar Klyde sareng ruangan sampel:

dvd player for Buick Encoredvd player for Buick Encore



dvd player for Buick Encore


Aksesoris 6,2 Inch Car DVD Player Kanggo Universal:

Accessories of car dvd for Buick Excelle GT/XT 2011-2012

Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan