Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > 10.1 universal 8 inti Android 6.0.1 Mobil Multimedia
10.1 universal 8 inti Android 6.0.1 Mobil Multimedia
10.1 universal 8 inti Android 6.0.1 Mobil Multimedia
10.1 universal 8 inti Android 6.0.1 Mobil Multimedia
10.1 universal 8 inti Android 6.0.1 Mobil Multimedia
10.1 universal 8 inti Android 6.0.1 Mobil Multimedia
  • 10.1 universal 8 inti Android 6.0.1 Mobil Multimedia
  • 10.1 universal 8 inti Android 6.0.1 Mobil Multimedia
  • 10.1 universal 8 inti Android 6.0.1 Mobil Multimedia
  • 10.1 universal 8 inti Android 6.0.1 Mobil Multimedia
  • 10.1 universal 8 inti Android 6.0.1 Mobil Multimedia

10.1 universal 8 inti Android 6.0.1 Mobil Multimedia

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 3 Poé

Info dasar

Model No.: KD-1000

Type: Car Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Optical Output

Format: MP3

OS: Android 6.0.1

Size: 10.1 Inch, 10.1inch

Bluetooth: Support

Wifi: Built-in Wifi

CPU: Octa Core PX5 Cortex A53, PX5 Octa Core Cortex A53

Nand Flash: 32GB

RAM: SAMSUNG DDR3 2GB

Main Frenqency: 1.6GHz

Screen Resolution: HD 1024*600

Radio Receiving: FM/AM

Additional Info

bungkusan: 3.5KGS / Setél 27,5 * 25.5 * 20CM / kotak kado 4Sets / CTN 14.8KGS / CTN 54 * 30 * 45CM / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 30000pcs/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 360000pcs/year

Sertipikat: CE FCC

Panjelasan Produk

Otoritas universal 10.1inch universal inti Octa Android 6.0.1 Mobil Multimedia



1. inti Octa Android Mobil Multimedia ieu 2 din sareng layar kapasitif 10,1 inci . Peletakan i nstallation aya dina dasbor, sareng léngkah pamasangan éta basajan, para nasabah tiasa pasang mobil Mobil Android ku sorangan, ngahémat biaya instalasi.


2. Piranti Mobil Android boga fungsi radio, pamuter CD, bluetooth, ngawangun WIFI, link kaca, mp3, mp4 dll, sareng alat kami ngadukung jasa google, CPU nyaéta inti Octa Rockchip PX5 Cortex A53, langkung kuat sareng langkung stabil.


3. Mobil Mobil anu berkualitas tinggi, kami nyayogikeun jaminan 12 bulan, urang ngajantenkeun pentingna pikeun kualitas produk, kualitas nyaéta jiwa urang, tujuan karya urang nyaéta "Kualitas heula, Pelanggan anu pang luhurna", kualitas luhur sareng jasa anu saé ngajantenkeun kami teluh di pasar global.


10.1inch deckless

20

Minangka produk jual panas perusahaan kami, Mobil Mobil ieu nganggo navigasi GPS ngadukung 4G WIFI (diwangun-wifi), Bluetooth (ngadukung beo BT), Radio (AM / FM), tautan eunteung 2 arah, kontrol setir jalan sareng saterasna. , khususna, produk ieu ngadukung tampilan Headrest, Ngan produk kami tiasa ngadukung fungsi ieu, éta mangrupikeun kauntungan kami, sahingga produk kami kasohor pisan di sababaraha nagara.





Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan