Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > Android 7.1 Universal Car Radio Audio
Android 7.1 Universal Car Radio Audio
Android 7.1 Universal Car Radio Audio
Android 7.1 Universal Car Radio Audio
Android 7.1 Universal Car Radio Audio
Android 7.1 Universal Car Radio Audio
  • Android 7.1 Universal Car Radio Audio
  • Android 7.1 Universal Car Radio Audio
  • Android 7.1 Universal Car Radio Audio
  • Android 7.1 Universal Car Radio Audio
  • Android 7.1 Universal Car Radio Audio

Android 7.1 Universal Car Radio Audio

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7000

Type: Car Radio

Combination: MP3 / MP4 Players

Placement: Dashboard

Certification: ISO, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: WMA

HD Screen: 1024*600

OS: Android 7.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4-core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Warranty: 1 Year

Bluetooth: Support Hands Free Call

Wifi: Build In

Size: 7 Inch

Additional Info

bungkusan: 3.5KGS / Atur 40 * 21 * 25.5CM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000pieces/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)

Kamampuhan suplai: 3500000pieces/yea

Sertipikat: FCC,CE

palabuhan: Shekou,Yantian

Panjelasan Produk

Android 7.1 Universal Car Radio Audio


1. Link Mirror Link: Ku ngagunakeun aplikasi airpin (PRO), anjeun tiasa nyambungkeun iphone sareng unit ieu ngalangkungan WIFI, sareng anjeun kedah ngadamel hotspot WIFI dina unit ieu, sareng nganggo iphone anjeun pikeun milarian WIFI anu panas ieu, anjeun tiasa eunteung ngaitkeun tampilan iphone anu nyambung sapertos menu utama, telepon / video, peta navi online. Éta tiasa ngadukung iphone 4S / 5 / 5C / 5S atanapi versi saluhureuna hungkul sareng nganggo aplikasi anu gampang nyambung, anjeun kedah nganggo kabel muatan USB anjeun pikeun nyambungkeun telepon anjeun sareng port USB unit ieu. Anjeun tiasa eunteung ngaitkeun tampilan telepon pinter android anu nyambung sapertos menu utama, poto / pidéo, peta navi online. Ogé anjeun tiasa ngendalikeun telepon pinter android anu nyambung dina unit ieu. Éta tiasa ngadukung telepon pinter paling android.


2. Numutkeun variasi kacaangan dasbor mobil asli, dékoder ngirimkeun paket data kacaangan lampu latar. Host DVD nampi paket data sareng ngolahna, teras kacaangan lampu latar sareng lampu panel tiasa ditagihkeun ku kacaangan dasbor mobil aslina. Dukung Bluetooth 4.0: Pamuter DVD hadir dilengkepan kamampuan Bluetooth bawaan pikeun ngaktipkeun operasi telepon sélulér gratis. Janten anjeun tiasa nyimpen leungeun dina setir dimana tempatna sareng konsentrasi kana jalan payun.


3. Protokol cocog anu kuat: Sistem Dual CANBUS. Seueur pamilik mobil hariwang yén saatos masang pamuter DVD mobil khusus, éta bakal nyababkeun kaleungitan seueur mobil asli, anu seueur merek sanés di pasar ieu henteu tiasa dilakukeun ayeuna.

Fungsi kontrol setir mobil aslina bakal tetep.

Fungsi dasbor tiasa disimpen.

Sinyal kontrol ACC dikaluarkeun tina aliran data CANBUS, anu ngamungkinkeun host mobil stéréo lebet kana kaayaan sayaga, teras hudang janten kaayaan damel, supados mastikeun konsumsi kakuatan sistem sora anu panghandapna dina kaayaan anu tatari. Sumber input host navigasi DVD tiasa dipilih ngalangkungan menu komputer perjalanan mobil asli. Lampu mobil: nalika lampu hurung, tombol dina pamuter DVD hurung dina waktos anu sami.


Gambar Android 7.1 Universal Car Radio Audio:

Android 7 1 Universal Car Radio AudioAndroid 7 1 Universal Car Radio AudioAndroid 7 1 Universal Car Radio AudioAndroid 7 1 Universal Car Radio AudioAndroid 7 1 Universal Car Radio Audio

Parameter sistem sareng hardware:

Android 7.1: 7 Inci 2 Din Quad-Core Car Stereo

Quad core / DDR3 2GB / 1080P / WIFI / RDS / GPS / Bluetooth 4.0 / Layar rampa / 3G

Android 7.1: Ngawangun 16 GB iNand RAM DDR3 3GB

CPU: Rockchip 3188 Cortex A9 Quad inti

Android Market: Kéngingkeun aksés ka rébuan aplikasi, gim di tempat pasar Android resmi.

APK installer: ngadukung installer paket android


Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan