Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > Android 7.1 Audio Car Radio Universal
Android 7.1 Audio Car Radio Universal
Android 7.1 Audio Car Radio Universal
Android 7.1 Audio Car Radio Universal
Android 7.1 Audio Car Radio Universal
Android 7.1 Audio Car Radio Universal
  • Android 7.1 Audio Car Radio Universal
  • Android 7.1 Audio Car Radio Universal
  • Android 7.1 Audio Car Radio Universal
  • Android 7.1 Audio Car Radio Universal
  • Android 7.1 Audio Car Radio Universal

Android 7.1 Audio Car Radio Universal

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7000

Type: Car Radio

Combination: MP3 / MP4 Players

Placement: Dashboard

Certification: ISO, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: WMA

HD Screen: 1024*600

OS: Android 7.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4-core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Warranty: 1 Year

Bluetooth: Support Hands Free Call

Wifi: Build In

Size: 7 Inch

Additional Info

bungkusan: 3.5KGS / Setél 40 * 21 * 25.5CM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000pieces/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Guangdong, Cina (daratan)

Kamampuhan suplai: 3500000pieces/yea

Sertipikat: FCC,CE

palabuhan: Shekou,Yantian

Panjelasan Produk

Android 7.1 Audio Car Radio Universal


1. Tunjang Link Eunteung: Ku ngagunakeun aplikasi airpin (PRO), anjeun tiasa nyambungkeun iphone sareng unit ieu via WIFI, sareng anjeun kedah nyiptakeun hotspot WIFI dina unit ieu, sareng nganggo iphone anjeun pikeun milari ieu WIFI panas, anjeun tiasa eunteung numbu tampilan tampilan anu nyambung sapertos ménu utama, telepon / video, peta navi online. Éta tiasa ngadukung iphone 4S / 5 / 5C / 5S atanapi versi saluhureun ngan ku nganggo aplikasi anu gampang sambungkeun, anjeun kedah nganggo kabel USB anu ngasupan anjeun pikeun nyambungkeun telepon anjeun sareng port USB unit ieu. Anjeun tiasa eunteung numbu kana layar telepon pinter android anu disambungkeun sapertos ménu utama, poto / pidéo, peta navi online. Ogé anjeun tiasa ngadalikeun telepon pinter ponsel anu nyambung dina unit ieu. Éta tiasa ngadukung telepon pinter paling android.


2. Numutkeun kana variasi kaca dasbor mobil pituin, dekoder ngirimkeun data bét data lampu sorot. Host host nampi pakét data sareng ngolah éta, teras kacaangan lampu tukang sareng lampu panel tiasa dieusian ku kaca lampu tina dashboard mobil pituin. Dukungan Bluetooth 4.0: Pamuter DVD dilengkapi kalayan kamampuan Bluetooth ngawangun-kanggo ngaktifkeun operasi telepon sélulér gratis. Janten anjeun tiasa nyimpen leungeun anjeun dina setir dimana aranjeunna milik sareng konsentrasi dina jalan payun.


3. Protokol anu kompatibel: Dual CANBUS sistem. Seueur pamilik mobil salempang ngeunaan anu saatos masang pamuter DVD mobil spésifik, éta bakal nyababkeun kaleungitan seueur mobil asli, anu seueur merek sanés di pasar ieu teu tiasa dilakukeun ayeuna.

Fungsi nyetir kabayang mobil aslina bakal tetep.

Fungsi dashboard tiasa tetep.

Sinyal kontrol ACC dipancarkeun tina aliran data CANBUS, anu ngamungkinkeun host stereo mobil ngalebetkeun posisi sayaga, teras bangun ka nagara kerja, supados mastikeun konsumsi listrik paling handap sistem sora dina kaayaan anu nangtung. Sumber input inang navigasi DVD tiasa dipilih via menu komputer perjalanan mobil asli. Lampu mobil: nalika lampu lampu, tombol dina pamuter DVD bakal dina waktos anu sami.


Gambar Android Audio Radio 7.1 Universal:

Android 7 1 Universal Car Radio AudioAndroid 7 1 Universal Car Radio AudioAndroid 7 1 Universal Car Radio AudioAndroid 7 1 Universal Car Radio AudioAndroid 7 1 Universal Car Radio Audio

Parameter sistem sareng hardware:

Android 7.1: 7 Inch 2 Din Quad-Core Mobil Stereo

Inti kotak / DDR3 2GB / 1080P / WIFI / RDS / GPS / Bluetooth 4.0 / layar Toel / 3G

Android 7.1: Ngawangun di iNand RAM dina 16 GB DDR3 3GB

CPU: Rockchip 3188 kotak inti Cortex A9

Pasar Android: Meunang aksés kana rébu aktip, kaulinan di tempat pasar Android resmi.

Installer APK: ngadukung installer pakét android


Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan