Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > Mobil Mobil Radio Universal Universal
Mobil Mobil Radio Universal Universal
Mobil Mobil Radio Universal Universal
Mobil Mobil Radio Universal Universal
Mobil Mobil Radio Universal Universal
  • Mobil Mobil Radio Universal Universal
  • Mobil Mobil Radio Universal Universal
  • Mobil Mobil Radio Universal Universal
  • Mobil Mobil Radio Universal Universal

Mobil Mobil Radio Universal Universal

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: KD-6205

Type: Car MP3

Combination: Bluetooth-Enabled

Placement: Dashboard

Certification: RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

HD Screen: 1024*600

OS: Android 6.0 System

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8-core

Main Frenqency: 1.5GHz

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

Nand Flash: 32 GB

Warranty: 1 Year

Bluetooth: Support Hands Free Call

Wifi: Build In

Size: 6.2 Inch

Additional Info

bungkusan: 3.5KGS / Setél 40 * 21 * 25.5CM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000pieces/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Guangdong, Cina (daratan)

Kamampuhan suplai: 3500000pieces/yea

Sertipikat: FCC,CE

palabuhan: Shekou,Yantian

Panjelasan Produk

Mobil Mobil Radio Universal Universal


1. Kanggo Mobil Elektronik Mobil Universal Universal, murni 6.0 6.0 layar multi kapasitif, 8 inti, 2GB DDR3, 32G Flash. Pikeun Mobil Auto Radio Universal Universal, fitur nyaéta pamuter DVD, Pamuter MP3, Bluetooth, ngawangun dina GPS navigasi, tuner radio, layar sentuh, ngawangun wifi, ngadukung OBD, tautan eunteung, 3G dongle, tujuh lampu tombol warna, subwoofer, kaméra pungkur. . Gedong dina mikropon, usb, sd, kaulinan. setir kontrol. Upami mobil anjeun SEAT, éta henteu ngadukung kontrol setir.


2. Kanggo Mobil Elektronik Mobil Radio Universal, layar sentuhan TFT LCD 6.2 inci. Ukuran item panjangna 178 * 100mm. Kanggo Mobil Mobil Mobil Elektronik Universal, gedong dina navigasi GPS, peta gratis langkung ti 40 raja-ibu tina sora GPS, sapertos Éropa, Asia, Afrika, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Australia, Selandia Baru, Wétan Tengah. Kanggo Mobil Mobil Elektronik Universal Universal, dua muter DVD din DVD cocog sareng MP3, MP4, JPEG, CD, DVD-RAM, Video. Mobil Mobil Auto Radio Universal, radio kalebet RDS, sayogi pikeun pasar naon, sapertos Eropa, Australia, Amérika Kidul / Amérika Kalér / Rusia / Jepang. jsb.


3. Kanggo Mobil Radio Elektronik Universal Universal, Frekuensi FM 87.5-108 MH AM frekuensi: 522-1710KHZ. Kanggo Mobil Mobil Mobil Elektronik Universal, langkung ti 40 rupa basa: Rusia, Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Spanyol, Portugis, Arab, Ibrani, Thailand, Cina, basa Czech jsb. Kanggo logo otomatis tina Car Electronic Auto Radio Universal. tiasa milih gedong-di 50 rupa. Pikeun operasional tina Car Electronic Auto Radio Universal, ngagaduhan TV digital, 3g dongle, dvr, kabel khusus, sensor parkir.


Gambar Mobil Mobil Elektronik Universal Universal:


Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan