Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > Android 7,1 Tujuh Ink Dékat Universal
Android 7,1 Tujuh Ink Dékat Universal
Android 7,1 Tujuh Ink Dékat Universal
Android 7,1 Tujuh Ink Dékat Universal
Android 7,1 Tujuh Ink Dékat Universal
Android 7,1 Tujuh Ink Dékat Universal
  • Android 7,1 Tujuh Ink Dékat Universal
  • Android 7,1 Tujuh Ink Dékat Universal
  • Android 7,1 Tujuh Ink Dékat Universal
  • Android 7,1 Tujuh Ink Dékat Universal
  • Android 7,1 Tujuh Ink Dékat Universal

Android 7,1 Tujuh Ink Dékat Universal

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7095

Type: Car Radio, Car MP3

Combination: MP3 / MP4 Players, Bluetooth-Enabled

Placement: Dashboard

Certification: ISO, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: WMA

HD Screen: 1024*600

OS: Android 7.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4-core

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Warranty: 1 Year

Bluetooth: Support Hands Free Call

Wifi: Build In

Size: 7 Inch

Main Frenqency: 1.5GHz

Additional Info

bungkusan: 3.5KGS / Setél 40 * 21 * 25.5CM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000pieces/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Guangdong, Cina (daratan)

Kamampuhan suplai: 350000pieces/yea

Sertipikat: FCC,CE

palabuhan: Shekou,Yantian

Panjelasan Produk

Android 7,1 Tujuh Ink Dékat Universal


Fitur:

7,0 inci 1024 * 600 tampilan HD layar anu ageung.
Sistem Navigasi GPS Panyungsi, WIFI sareng fungsi AM / FM, langkung pikaresepeun nalika nyetir.
Rojongan telepon bébas tina telepon, pencét dina layar toél, ngajawab telepon ti layar.
Bisa nyambung kana internét ku modul WIFI anu diwangun, tiasa nonton TV atanapi pilem online, ngadangukeun radio atanapi musik online.
Dukung input kaméra tampilan pungkur sareng garis pamimpin mobil, anjeun tiasa ningali garis pamimpin mobil tukang dina layar MP5 nalika ngabalikeun mobil anjeun.
Rojongan setir kontrol.
Spésifikasi:
Bahan: Aluminium
Kelir: hideung
Ukuran: 178 * 140 * 110mm
Ukuran layar: 7,0 inci
Resolusi layar: 1024 * 600
Basa Dukun: Cina, Inggris, Tradisional, Indonesia, Rusia, Thailand, Arab, Spanyol, Portugis, Perancis, Jerman, Italia, Turki, Polandia
Kelir: hideung
Audio: MP3 / ACCWMA / WAV / MKV / FLAC / OGG / APERM / AC3.
Pidéo: RM / RMVB / DVD / VCD / MP1 / MP2 / DIVX / MP4, jsb
Gambar: JPEG / GIF / PNG / BMP / TIFF
OS: Android 6.0
CPU: ARM AC8127, kotak-inti 1.3G
Voltase Input: 9-16.8V
Panyungsi Panyatur / Mikrofon: Sumuhun
Kakuatan Kaluaran: 4 * 25W
Panyimpen éksternal Max: 64GB
Jenis: Peta Amérika / Peta Éropa / Peta Australia
Pakét Kalebet:
1 * Mesin Pamuter DVD DVD
1 * kabel Extension USB
1 * Jauh Jauh
1 * Buku Panduan pamaké
1 * kabel listrik
1 * Alat GPS



Gambar Android 7.1 Tujuh Inch Dékék Universal:

Android 7 1 Seven Inch Deckless UniversalAndroid 7 1 Seven Inch Deckless UniversalAndroid 7 1 Seven Inch Deckless Universal

Parameter sistem sareng hardware:

Android 7.1: 7 Inch 2 Din Quad-Core Mobil Stereo

Inti kotak / DDR3 2GB / 1080P / WIFI / RDS / GPS / Bluetooth 4.0 / layar Toel / 3G

Android 7.1: Ngawangun di iNand RAM dina 16 GB DDR3 3GB

CPU: Rockchip 3188 kotak inti Cortex A9

Pasar Android: Meunang aksés kana rébu aktip, kaulinan di tempat pasar Android resmi.

Installer APK: ngadukung installer pakét android



Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan