Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > Android 7.1 Tujuh inci Deckless Universal
Android 7.1 Tujuh inci Deckless Universal
Android 7.1 Tujuh inci Deckless Universal
Android 7.1 Tujuh inci Deckless Universal
Android 7.1 Tujuh inci Deckless Universal
Android 7.1 Tujuh inci Deckless Universal
  • Android 7.1 Tujuh inci Deckless Universal
  • Android 7.1 Tujuh inci Deckless Universal
  • Android 7.1 Tujuh inci Deckless Universal
  • Android 7.1 Tujuh inci Deckless Universal
  • Android 7.1 Tujuh inci Deckless Universal

Android 7.1 Tujuh inci Deckless Universal

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7095

Type: Car Radio, Car MP3

Combination: MP3 / MP4 Players, Bluetooth-Enabled

Placement: Dashboard

Certification: ISO, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: WMA

HD Screen: 1024*600

OS: Android 7.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4-core

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Warranty: 1 Year

Bluetooth: Support Hands Free Call

Wifi: Build In

Size: 7 Inch

Main Frenqency: 1.5GHz

Additional Info

bungkusan: 3.5KGS / Atur 40 * 21 * 25.5CM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000pieces/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)

Kamampuhan suplai: 350000pieces/yea

Sertipikat: FCC,CE

palabuhan: Shekou,Yantian

Panjelasan Produk

Android 7.1 Tujuh inci Deckless Universal


Fitur:

7,0 inci 1024 * 600 HD toél tampilan layar ageung.
Sistem Navigasi GPS bawaan, fungsi WIFI sareng AM / FM, langkung pikaresepeun nalika nyetir.
Dukung telepon telepon gratis, pencet dina layar sentuh, ngajawab telepon tina layar.
Tiasa nyambung kana internét ku modul WIFI internal, tiasa nonton TV atanapi pilem online, ngupingkeun radio atanapi musik online.
Ngadukung input kaméra pandangan tukang sareng garis penguasa mobil deui, anjeun tiasa ningali garis penguasa mobil tukang dina layar MP5 nalika ngabalikkeun mobil anjeun.
Ngarojong kontrol setir.
Spésifikasi:
Bahan: Aluminium
Warna: hideung
Ukuran: 178 * 140 * 110mm
Ukuran layar: 7,0 inci
Resolusi layar: 1024 * 600
Basa Pangrojong: Cina, Inggris, Tradisional, Indonesia, Rusia, Thailand, Arab, Spanyol, Portugis, Perancis, Jerman, Italia, Turki, Polandia
Warna: hideung
Audio: MP3 / ACCWMA / WAV / MKV / FLAC / OGG / APERM / AC3.
Pidéo: RM / RMVB / DVD / VCD / MP1 / MP2 / DIVX / MP4, jsb
Gambar: JPEG / GIF / PNG / BMP / TIFF
OS: Android 6.0
CPU: ARM AC8127, Quad-core 1.3G
Tegangan input: 9-16.8V
Speaker / Mikropon internal: Sumuhun
Kakuatan Kaluaran: 4 * 25W
Panyimpenan Éksternal Max: 64GB
Jenis: Peta Amérika / Peta Éropa / Peta Australia
Pakét Kalebet:
1 * Mesin Puter DVD Mobil
1 * Kabel Penyuluhan USB
1 * Jauh Jauh
1 * Manual Pamaké
1 * Kabel Daya
1 * Alat GPS



Gambar Android 7.1 Tujuh Inci Deckless Universal:

Android 7 1 Seven Inch Deckless UniversalAndroid 7 1 Seven Inch Deckless UniversalAndroid 7 1 Seven Inch Deckless Universal

Parameter sistem sareng hardware:

Android 7.1: 7 Inci 2 Din Quad-Core Car Stereo

Quad core / DDR3 2GB / 1080P / WIFI / RDS / GPS / Bluetooth 4.0 / Layar rampa / 3G

Android 7.1: Ngawangun 16 GB iNand RAM DDR3 3GB

CPU: Rockchip 3188 Cortex A9 Quad inti

Android Market: Kéngingkeun aksés ka rébuan aplikasi, gim di tempat pasar Android resmi.

APK installer: ngadukung installer paket android



Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan