Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > 10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal
10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal
10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal
10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal
10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal
10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal
  • 10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal
  • 10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal
  • 10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal
  • 10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal
  • 10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal

10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: KD-1000

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

HD Screen: 1024*600

OS: Android 6.0 System

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 Core

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

Nand Flash: 32 GB

Screen: Capacitive Multi-touch Screen

Warranty: 12 Month

Wifi: Yes

Size: 10.1 Inch

Additional Info

bungkusan: 6KGS / Setél 360 * 260 * 330MM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000/year

Sertipikat: CE FCC

Panjelasan Produk

10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal

1. Ngeunaan sababaraha rinci

1: Ieu tablet mobil / NO dvd function / Support 500G hard drive konéksi / ngalangkungan kabel USB Rear 2: Unit ieu henteu ngagaduhan fungsina TV 3: Upami anjeun peryogi modél 4G, tambihan deui 40 $
Catetan / Penting: anjeun kedah mésér dongle 4G hungkul ti kami. Upami anjeun hoyong nganggo Card SIM 4G Mobile anjeun dina raraga aksés Internét anu langkung gancang.
2. Ngeunaan pajeg Adat
Unit Parcel ti China + biaya pengiriman + pajeg adat pamaréntah anjeun = Kéngingkeun Bungkusan / Janten Saacan mésér, anjeun tiasa mastikeun sabaraha pajak adat anu anjeun kedah mayar pamaréntah anjeun? Sakumaha pakét pakét anu kedah urang dibewarakeun? hargana teu kaasup pajeg adat nagara anjeun. Nagara-nagara anu béda-béda gaduh biaya adat, anjeun kedah parios tina internét.
Ku jalan kitu, Biasana adat Rusia umumna henteu ngecas tarif.
3. Ngeunaan peta anu diwangun:
Peta & Gps <Teu peryogi internét>
The peta bébas IG0 kaasup wewengkon di handap jeung nagara:
Eropa: Albania, Andorra, Austria, Bélarus, Bélarus, Bosnia, Bulgaria, Kroasia, Siprus, CzechRepublic, Denmark, Estonia, Finland, Perancis, Jerman, Gibraltar, Yunani, Hungaria, Islandia, Irlandia, Italia, Kosovo, Latvia, Liechtenstein. Lituania, Luksemburg, Malta, Moldova, Monaco, Belanda,
Norwégia, Polandia, Portugal, Romania, Rusia, San_Marino, Serbia, Slowakia, Slovenia, Spanyol, Swédia, Swiss, Turki, Ukraina, Inggris.


Gambar 10,1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal:

10 1 Inch 2 Din Android 6 0 Universal10 1 Inch 2 Din Android 6 0 Universal10 1 Inch 2 Din Android 6 0 Universal10 1 Inch 2 Din Android 6 0 Universal10 1 Inch 2 Din Android 6 0 Universal

Pabrik sareng conto gambar kamar Klyde:

factory

sample room


Asesoris 10.1 Inch 2 Din Android 6.0 Universal:

Accessories of android car DVD for Ford Mondeo 2007-2010

Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan