Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > Pamuter Video Mobil Pikeun VW Universal
Pamuter Video Mobil Pikeun VW Universal
Pamuter Video Mobil Pikeun VW Universal
Pamuter Video Mobil Pikeun VW Universal
Pamuter Video Mobil Pikeun VW Universal
Pamuter Video Mobil Pikeun VW Universal
  • Pamuter Video Mobil Pikeun VW Universal
  • Pamuter Video Mobil Pikeun VW Universal
  • Pamuter Video Mobil Pikeun VW Universal
  • Pamuter Video Mobil Pikeun VW Universal
  • Pamuter Video Mobil Pikeun VW Universal

Pamuter Video Mobil Pikeun VW Universal

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: KD-9613

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

HD Screen: 1024*600

Main Frenqency: 1.6GHz

RAM: SAMSUNG 1GB DDR3

Nand Flash: 16 GB

Warranty: 1 Year

Bluetooth: Support Hands Free Call

Wifi: Build In

Size: 9 Inch

OS: Android 7.1.1 System

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Additional Info

bungkusan: 26.5 * 26 * 18.5CM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000 pieces/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Guangdong, Cina (daratan)

Kamampuhan suplai: 350000 pieces/year

Sertipikat: FCC,CE

Panjelasan Produk

Pamuter Video Mobil Pikeun VW Universal

1. Sistem 7.1.1 Android 9 inci Car Video Player Kanggo VW Universal - Latar dinamis pribadi: 7 latar dinamis anu sayogi. Palanggan ogé tiasa nganggo gambarna salaku latar.


2.This Player Player Video Pikeun VW Universal mangrupikeun Cost kalayan peta online gratis: Anjeun tiasa ngaunduh peta online anu béda sapertos Peta Google, IGO, Sygic sareng Waze peta haratis.You tiasa nampi anu paling akurat sareng up-to- rute tanggal, data lalu lintas langsung sareng seueur deui. Milarian jalan henteu kantos langkung gancang sareng langkung gampang. Pamuter Video Mobil Ieu Kanggo VW Universal bakal pantes dicobian.


3. Mobil Pidéo Mobil Kanggo VW Universal gaduh layar ageung, gampang diatasi. Sareng resolusi 1024 * 600, jelas pisan. Kalayan Wifi diwangun, anjeun tiasa ngaksés Internét tina tempat panas tina telepon sélulér anjeun. Anjeun tiasa nonton pilem sareng ngadangukeun musik ngalangkungan DVD mobil ieu. DVD mobil ieu mangrupikeun pikeun Car Video Player Kanggo VW Universal.

Gambar DVD mobil 10k inci 10p inci pikeun VW PASSAT 2015-2016:

Car Video Player For VW Universal


VW Universal car multimedia gps


Android 7.1 Car DVD Player


9 Inch Car Dvd Player For VW Universal

Pabrik sareng harga harga Klyde:

factorysample room

Android 7.1.1 Fungsi Pamuter Video Car Biasa Kanggo VW Universal:

Main Function


Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan