Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > Pamuter Pidéo Mobil Pikeun Pamuter Universal
Pamuter Pidéo Mobil Pikeun Pamuter Universal
Pamuter Pidéo Mobil Pikeun Pamuter Universal
Pamuter Pidéo Mobil Pikeun Pamuter Universal
  • Pamuter Pidéo Mobil Pikeun Pamuter Universal
  • Pamuter Pidéo Mobil Pikeun Pamuter Universal
  • Pamuter Pidéo Mobil Pikeun Pamuter Universal

Pamuter Pidéo Mobil Pikeun Pamuter Universal

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: KD-1000

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

OS: Android 7.1.1 System

Screen Pixel: 1024*600

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GB

Flansh: 16GB

Built In GPS Function: Yes

Wifi: Yes

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

Size: 10.1

Additional Info

bungkusan:  3.5KGS / Setél 245 * 245 * 185MM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000/Year

Sertipikat: CE/FCC

Panjelasan Produk

Pamuter Pidéo Mobil Pikeun Pamuter Universal

1.Car Video Player Kanggo Universal Player kalebet android sareng wince Car DVD Player, kalayan pangalaman 7 taun dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran Pamuter DVD Car, kami parantos damel hubungan bisnis sareng seueur klien anu berharga tina Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol. Jérman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, jsb.


Pamuter Pidéo Video Carita Ieu Kanggo Universal Player hargana murah sareng peta online gratis: Anjeun tiasa ngaunduh peta online anu béda sapertos peta Google, IGO, Sygic sareng Waze peta haratis.You tiasa nampi rute anu paling akurat sareng up-to-date, data lalu lintas langsung sareng seueur deui. Milarian jalan henteu kantos langkung gancang sareng langkung gampang.


3. Pamuter Pidéo Mobil Ieu Kanggo Pamuter Universal nyaéta pikeun drive kénca sareng katuhu. Layar gedé, gampang pikeun diatasi. Sareng resolusi 1024 * 600, jelas pisan. Kalayan Wifi diwangun, anjeun tiasa ngaksés Internét tina tempat panas tina telepon sélulér anjeun. Anjeun tiasa nonton pilem sareng ngadangukeun musik ngalangkungan DVD mobil ieu.

Picture of Car Video Player For Universal Player:

Car Video Player For Universal Player


10.1 Inch Universal Car DVD Player


Android Universal Car Video Player


Factory and sample room of KLYDE:


factorysample room

Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan