Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > Mobil Mobil Mobil Universal Universal Player
Mobil Mobil Mobil Universal Universal Player
Mobil Mobil Mobil Universal Universal Player
Mobil Mobil Mobil Universal Universal Player
  • Mobil Mobil Mobil Universal Universal Player
  • Mobil Mobil Mobil Universal Universal Player
  • Mobil Mobil Mobil Universal Universal Player

Mobil Mobil Mobil Universal Universal Player

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7200

Type: Car Radio

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

OS: Android 7.1.1 System

Screen Pixel: 1024*600

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GB

Flansh: 16GB

Built In GPS Function: Yes

Wifi: Yes

RAM: SAMSUNG 2GB DDR3

Size: 7

Additional Info

bungkusan: 3.5KGS / Setél 245 * 245 * 185MM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000/Year

Sertipikat: CE/FCC

Panjelasan Produk

Mobil Mobil Mobil Universal Universal Player

1.Car Multimedia Kanggo Android Universal Player kalebet android sareng wince Car DVD Player, kalayan pangalaman 7 taun dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran pamuter Car DVD, kami parantos damel hubungan bisnis sareng seueur klien anu berharga ti Jepang, Rusia, Ukraina, Turki, Spanyol. Jérman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, jsb.


2.This Mobil Multimedia Kanggo Pamiar Umum Universal Android hargana murah sareng peta online gratis: Anjeun tiasa ngaunduh peta online anu béda sapertos peta Google, IGO, Sygic sareng Waze peta haratis.You tiasa nampi rute anu paling akurat sareng up-to-date, data lalu lintas langsung sareng seueur deui. Milarian jalan henteu kantos langkung gancang sareng langkung gampang.


3. Mobil Mobil ieu Kanggo Pakéter Universal Universal nyaéta pikeun drive kénca sareng katuhu. Layar gedé, gampang pikeun diatasi. Sareng resolusi 1024 * 600, jelas pisan. Kalayan Wifi diwangun, anjeun tiasa ngaksés Internét tina tempat panas tina telepon sélulér anjeun. Anjeun tiasa nonton pilem sareng ngadangukeun musik ngalangkungan DVD mobil ieu.

Picture of Car Multimedia For Android Universal Player:

Universal Android Car DVD Player


Car Multimedia For Android Universal Player


Android Universal Car Multimedia Player


Factory and sample room of KLYDE:


factorysample room

Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan