Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > Elektronik Mobil Android Kanggo Player DVD Universal
Elektronik Mobil Android Kanggo Player DVD Universal
Elektronik Mobil Android Kanggo Player DVD Universal
Elektronik Mobil Android Kanggo Player DVD Universal
  • Elektronik Mobil Android Kanggo Player DVD Universal
  • Elektronik Mobil Android Kanggo Player DVD Universal
  • Elektronik Mobil Android Kanggo Player DVD Universal

Elektronik Mobil Android Kanggo Player DVD Universal

    Type pamayaran: L/C,T/T,Western Union
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7095

Type: Car MP3

Combination: Radio Tuner

Placement: Dashboard

Certification: FCC, RoHS

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

OS: Android 7.1.1 System

Screen Pixel: 1024*600

CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 Core

Main Frenqency: 1.6GB

RAM: SAMSUNG DDR3 , 2GB

Flansh: 16GB

Built In GPS Function: Yes

Wifi: Yes

Size: 7 Inch

Additional Info

bungkusan: 3.5KGS / Setél 245 * 245 * 185MM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000/Year

Sertipikat: CE/FCC

Panjelasan Produk

Navigasi Mobil Android Kanggo Player DVD Universal

1. Mobil Car Android Pikeun Universal DVD Player kalebet android sareng wince Car DVD Player, kalayan pangalaman 7 taun dina ngarancang, manufaktur sareng pamasaran Pamuter DVD Car, kami parantos damel hubungan bisnis sareng seueur klien anu berharga tina Jepang, Rusia, Ukraine, Turkey, Spanyol , Jerman, Italia, Iran, Pakistan, Dubai, Israel, Korea, Arab Saudi, India, Brazil, jsb.


2.This Mobil Mobil Android Ieu Kanggo Universal DVD Player hargana kalayan peta online gratis: Anjeun tiasa ngaunduh peta online anu béda sapertos Peta Google, IGO, Sygic sareng Waze peta haratis.You tiasa nampi anu paling akurat sareng up-to -Date rute, data lalu lintas langsung sareng seueur deui. Milarian jalan henteu kantos langkung gancang sareng langkung gampang.


3. Elektronik Mobil Android Kanggo Mobil Mobil Universal Player DVD Fungsi:

Piksel layar: 1024 * 600
OS: sistem Android 7.1.1
CPU: Rockchip PX3 Cortex A9, 4 inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 2GB DDR3
Nand Flash: 16 GB
Layar kamampuan multi-toél kamampuan
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
Tautan kaca spion + HDMI


Pictures for Android Car electronics For Universal DVD Player:


Android Car electronics For Universal DVD Player


Android Car electronics For Universal Player




Car electronics For Universal DVD Player


Factory and sample room of KLYDE:


factorysample room

Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan