Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > 7 inci Android 8,1 mobil universal dvd
7 inci Android 8,1 mobil universal dvd
7 inci Android 8,1 mobil universal dvd
7 inci Android 8,1 mobil universal dvd
7 inci Android 8,1 mobil universal dvd
7 inci Android 8,1 mobil universal dvd
  • 7 inci Android 8,1 mobil universal dvd
  • 7 inci Android 8,1 mobil universal dvd
  • 7 inci Android 8,1 mobil universal dvd
  • 7 inci Android 8,1 mobil universal dvd
  • 7 inci Android 8,1 mobil universal dvd

7 inci Android 8,1 mobil universal dvd

    Type pamayaran: T/T,Paypal
    Incoterm: FOB
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 3 Poé

Info dasar

Model No.: KD-7099

Combination: Radio, MP3/MP4 Player, Bluetooth, GPS

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Support Format: AVI

Audio Output: Digital Optical Output

Video Output: Video

OS: Android 8.0.1 System

CPU: Rockchip PX5 ,Cortex-A53, Octa Core

RAM: SAMSUNG DDR3 4GB

Flash: 32GB

Radio: NXP 6686

Screen: Capacitive And Multi-touch Screen

Amplifer IC: TDA 7851

Power Supply: 4*50W

Bluetooth: BC5

Map Solution: 1024*600

Screen Size: 7 Inch

Additional Info

bungkusan: GIFT BOX

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000 per month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina, Shenzhen

Kamampuhan suplai: 350000 per year

Sertipikat: CE FCC

Kode HS: 8520909090

palabuhan: Shenzhen,Hongkong

Panjelasan Produk

7 inci Mobil dvd universal

1.KLYDE Electronics Co, Ltd mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu profésional dina ngembangkeun, manufaktur sareng ngajual mobil android dvd.We mangrupikeun pangwangunan sistem android anu pangahirna sareng android kami anu paling stabil. Ayeuna produk kami panganyarna nyaéta Android 8.1 mobil dvd sareng 4core 16G.We teras tetep ningkatkeun & produk pangwangunan pikeun nyumponan syarat-syarat klien.Kami ngadegkeun hubungan bisnis sareng seueur klien anu dihargaan ti Jepang, Eropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara, jsb.

2.Parameter Android 8.1

OS: Android 8.1 Sistem

CPU: Rockchip PX3, Cortex-A9, inti Quad

RAM: SAMSUNG DDR3 2GB

Flansh: 16GB

Radio: NXP 6686

Layar: layar Kamampuh sareng multi-toél

Video Decoder: 1080P HW

WIFI: Panyungsi di

DVR: Kaméra USB (PC Standard)

Fungsi 3.New: DSP

Solusi Android tiasa maca hardware DSP sacara otomatis, UIs panguat-setting pikeun hardware nganggo atanapi tanpa DSP béda.
Ngadamel lokasi anu dieusian dina mobil kanggo ngupingkeun anu pangsaéna. Sigana kawas calik di tengah panggung.
Nalika dihurungkeun, DSP bakal nganggo parameter spiker anu ditetepkeun otomatis pikeun ngitung séhat anu didengekeun.

Pencét tombol di handap sapertos supir, copilot, RearLeft, RealRight, pikeun nyetél korsi anu pangsaéna.

Dobel interaktif layar layar dual-layar

Fungsi link Eunteung, anjeun tiasa nyinkronkeun naon waé tina poto pinter anjeun pikeun ditingalikeun dina layar DVD mobil gedé, sapertos kaulinan, gambar, musik, ect.

2

2

Potret layar

Split 1024 * 600 touch layar dua layar ngajalankeun 2 aplikasi dina waktos anu sami

Screenshot_20180903-194903

Pengendali kabayang


TMPS (opsional)

Sistem ieu ngandung monitor sareng opat sensor, nalika anjeun ngagunakeun sensor internal, sénsor gantina anu matak motor nozzle gas, nganggo sénsor éksternal, sensor ngagunakeun nut anti-maling langsung dibereskeun dina nozzle gas mobil asli; sensor ngukur tekanan ban sareng suhu, sareng ngirim inpormasi ban ka panarima TPMS, panarima ngirim tanggal ka DVD ku port USB. lamun tekanan ban kirang, atanapi bocor, sareng suhu tinggi, DVD gaduh perang ngalangkungan sora sareng lampu, saengga ngingetkeun para panggedén supados langkung perhatian ka kaamanan kendaraan.

HTB1M9b0kBjTBKNjSZFNq6ysFXXa5


PARROT BLUETOOTH (meunang milih)

Telephony

Aksés Internét (ngaliwatan DUN atanapi PAN)

Audio streaming

Pangenal Sora / Téks Pikeun

Biantara

FC6000T ngagabungkeun versi panganyarna tina tumpukan Parrot Bluetooth (Blues).

Blues masihan ka nasabah anu luhur pisan kasaluyuan sareng kalolobaan telepon anu sayogi di pasar sareng nyayogikeun buku telepon sareng listsynchronization. FC6000T nawiskeun kamungkinan ngagunakeun Speaker Recognition Voice Speaker (SIVR) Speaker sareng algoritma Text To Speech (TTS).


DAB + (meunang milih)

Broadcasting Digital Digital ngamungkinkeun anjeun musik-régional sareng saluran anu dikenal sareng saluran anyar. Kualitas sora CD sareng rame-rame dina transmisi anu saé damel DAB Radio minangka pangalaman khusus dina kendaraan. Peningkatan saluran biasa sareng perluasan daérah stasiun engké tiasa janten DAB diaksés ka kalolobaan Éropa.

KLYDE-Zewn-trzny-ZIMNICA-Doda-DAB-Radio-Cyfrowe-Pole-Odbiornik-z-Kontrol-Dotykowym-Dla-Android-6

ab

FAQ


Q1: Bakal Cocog Mobil Ku?
A1: Punten kirimkeun ka kami Taun / Nama sareng Dashboard gambar Anu Anjeun Neangan.

Q2: Sabaraha lami Jaminan na?
A2: sataun.


S3: Naha Jauh Henteu Gawé?
A3: Punten parios Batré Nya Henteu Kakuatan

Upami aya patarosan, mangga ngahubungi kuring

Skype: szklyde9

Wechat: 13226816572

Whatsapp: +86 13226816572


Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan