Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > 10,1 inci 2 pamuter universal dvd pamuter
10,1 inci 2 pamuter universal dvd pamuter
10,1 inci 2 pamuter universal dvd pamuter
10,1 inci 2 pamuter universal dvd pamuter
10,1 inci 2 pamuter universal dvd pamuter
10,1 inci 2 pamuter universal dvd pamuter
  • 10,1 inci 2 pamuter universal dvd pamuter
  • 10,1 inci 2 pamuter universal dvd pamuter
  • 10,1 inci 2 pamuter universal dvd pamuter
  • 10,1 inci 2 pamuter universal dvd pamuter
  • 10,1 inci 2 pamuter universal dvd pamuter

10,1 inci 2 pamuter universal dvd pamuter

    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: kd-2000

Type: Car Radio, Dashboard Car Stereo Radio

Combination: CD Player

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Audio Output: Digital Audio Coaxial

Format: MP3

OS: Android 8.0

RAM: 4GB

Flash: 32GB

Radio: FM/AM

DVD/CD: Yes

CPU: Rockchip PX5

Screen: Capacitive Multi-touch Screen, 10.1 Inch

CAR: 2 Din Universal Car

Additional Info

bungkusan: 27.5 * 25.5 * 20CM / kotak kado

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000/year

Sertipikat: CE/FCC

Panjelasan Produk

Mobil mobil 8,0 Android pikeun kd-2000 2 din 10.1 inci universal

Mobil mobil 1Android 8.0 pikeun 2 din universal mobil dvd
- - latar tukang dinamis pribadi: backgrouds 7dynamic sayogi. Palanggan ogé tiasa nganggo gambarna salaku latar.


2. Spésifikasi navigasi mobil ieu Android 8.0 pikeun 2 din universal mobil dvd

OS: sistem Android 8.0
CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, 8 inti
Frenqency Utama: 1.6GHz
RAM: SAMSUNG 4GB DDR3
Nand Flash: 32 GB
Layar kamampuan multi-toél kamampuan
GPS + BT + Radio + AUX IN + DVR
Tautan kaca spion
BISA BUS (opsional)


3. Napigasi Radio Player dirancang khusus pikeun ngagentos 2 din unversal mobil dvd standar sistem radio. Éta gaduh abah sami sareng nyolok salaku radio aslina, leres pasang sareng maén nalika dipasang. Saatos masang unit anyar ieu, anjeun bakal nampi sistem hiburan anu cerdas sareng Touchscreen / Navigation / Radio / Bluetooth / DVD playback / USB / SD / AUX-IN / WiFi / Mirror Link / Google Play / Apple Carplay (opsional) / Android Auto ( opsional) Kaméra nyadangkeun (opsional) / TV Digital (opsional) fungsina jsb. Ngarojong kontrol setir aslina sareng sistem sora panguat JBL (decoder CANBUS kaasup).

Fitur tambahan tina navigasi mobil Android 8.0 pikeun 2 dvd mobil universal universal : tiasa diwangun dina modul TV digital, Brazil ISDB-T, Éropa MPEG4 DVB-T, pasang kotak TV digital Rusia DVB-T2 Éropa MPEG4 DVB-T antena dual.



4. Cocog sareng kontrol setir: skip kana lagu salajengna, nyaluyukeun volume atanapi gentos saluran anu sanés, sadaya tanpa kudu nyandak leungeun anjeun tina setir, sahingga perjalanan kami aman sareng langkung saé kalayan mobil MP3 mobil pikeun navigasi mobil 8.0 mobil Android. pikeun 2 din universal mobil dvd


Gambar navigasi mobil Android 8.0 pikeun 2 din universal mobil dvd:

kd-2000 universal car dvd kd-2000 universal car radio kd-2000 universal car stereo

Pabrik sareng kamar sampel Klyde:

566

777


Fungsi sareng Asesoris Mobil Android 8.0 pikeun 2 din universal mobil dvd:

233


4

5


Skype: szklyde7
Nomer telepon / Wechat: 13750403489




Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan