Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > 12,8 inci universal PX6 kontorl Mobil Multimedia
12,8 inci universal PX6 kontorl Mobil Multimedia
12,8 inci universal PX6 kontorl Mobil Multimedia
12,8 inci universal PX6 kontorl Mobil Multimedia
12,8 inci universal PX6 kontorl Mobil Multimedia
12,8 inci universal PX6 kontorl Mobil Multimedia
  • 12,8 inci universal PX6 kontorl Mobil Multimedia
  • 12,8 inci universal PX6 kontorl Mobil Multimedia
  • 12,8 inci universal PX6 kontorl Mobil Multimedia
  • 12,8 inci universal PX6 kontorl Mobil Multimedia
  • 12,8 inci universal PX6 kontorl Mobil Multimedia

12,8 inci universal PX6 kontorl Mobil Multimedia

    Type pamayaran: T/T,Paypal
    Incoterm: FOB,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 3 Poé

Info dasar

Model No.: KD-1280

Combination: Radio, MP3/MP4 Player, Bluetooth, GPS

Placement: Dashboard

Certification: FCC, CE

Voltage: 12/24V

Support Format: AVI

Audio Output: Digital Optical Output

Video Output: Video

Flash: 32GB

Radio: NXP 6686

Screen: Capacitive And Multi-touch Screen

Amplifer IC: TDA 7851

Power Supply: 4*50W

Bluetooth: BC5

Map Solution: 1024*600

OS: Android 8.1 System

CPU: Rockchip PX6 ,6 Core

RAM: SAMSUNG DDR3 2GB/4GB

Additional Info

bungkusan: GIFT BOX

kakuwatan keur ngasilkeun: 20000 per month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina, Shenzhen

Kamampuhan suplai: 350000 per year

Sertipikat: CE FCC ROHS

Kode HS: 8520909090

palabuhan: Shenzhen,Hongkong

Panjelasan Produk

Android 8,1 PX6 genep inti 12.8inch modél tesla universal anyar

Modél ieu mangrupikeun Android 8.1 PX6 2 + 32G / 4 + 32G .Kini layar gedé 12,8 inci sareng layar anu tiasa diatur.

Layar layar definisi tinggi 2.Ultra .Tés resolusi layar 1920 * 1080.

Modél 3. tiasa ngalereskeun layar 100 sudut.

4. Rojongan radio mobil imbangan baki mobil

5. Ngarojong fungsi kontrol sora

6.Built dina Car Car sareng mobil Mobil tesla Android Auto

12.8 inch universal PX6 voice contorl Car video

12.8 inch universal PX6 voice contorl Car video12.8 inch universal PX6 voice contorl Car video


Diwangun dina carplay auto Android (opsional)


Dhukungan deteksi kasaimbangan mobil

Nalika mobil anjeun henteu saimbang, ikon dina layar bakal ningalikeun jéntré kasaimbangan mobil anjeun.

12.8 inch universal PX6 voice contorl Car video

Dukungan kontrol sora

Nalika anjeun nyarios 'buka musik' éta bakal kéngingkeun halaman musik ku cara nyalira. Henteu peryogi tangan anjeun sareng anjeun tiasa ngontrol éta. Dina pidéo bakal nunjukkeun anjeun langkung rinci.

Pengendali kabayang


PROFIL PERUSAHAAN

Diadegkeun dina 2009, Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi téknologi profésional khusus dina ngembangkeun, manufaktur sareng ngajual audio mobil sareng produk video mobil. Produk kalebet produk multimédia mobil téknologi tinggi sareng produsén 9 taun dina produsén hiburan mobil. Hyundai Android Car Dvd / Kia Android Mobil Dvd / Mobil Dvd Mobil Android / Mobil Dvd Mobil Dvd / Suzuki Android Car Dvd / Subaru Mobil Dvd Mobil / Nissan Android Car Dvd / Mazda Mobil Dvd Android jeung saterusna . Produksi dijalankeun ketat kalayan patuh standar standar manajemen 900 9001: 2008 sadaya produk ngagaduhan CE, UL, E-MARK (E8), FCC sareng FDA jsb, 270skilled buruh sareng 34 anu sacara kualitatif, sareng ngalaman P&P insinyur sareng teknisi anu sok ngajaga ningkatkeun & ngamekarkeun produk pikeun nyayogikeun syarat klien.


klyde company

KLYDE Hong Kong Fair

Produksi diawalan sacara ketat saluyu sareng standar manajemén kualitas ISO 9001: 2008 sadaya produk ngagaduhan persetujuan CE, UL, E-MARK (E8), FCC, sareng FDA jsb, 270 tukang terampil sareng 34 karyawan anu sangat qualied sareng ngalaman Insinyur P&P sareng teknisi anu sok ngajaga ningkatkeun & ngamekarkeun produk pikeun nyayogikeun syarat klien.


strict test and good quality

iket

Package


FAQ

Q1: Bakal Cocog Mobil Ku?
A1: Punten kirimkeun ka kami Taun / Nama sareng Dashboard gambar Anu Anjeun Neangan.
Q2: Sabaraha lami Jaminan na?
A2: sataun.

S3: Naha Jauh Henteu Gawé?
A3: Punten parios Batré Nya Henteu Kakuatan




Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan