Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > Klyde 10,1 inci mobil audio dsp android
Klyde 10,1 inci mobil audio dsp android
Klyde 10,1 inci mobil audio dsp android
Klyde 10,1 inci mobil audio dsp android
Klyde 10,1 inci mobil audio dsp android
  • Klyde 10,1 inci mobil audio dsp android
  • Klyde 10,1 inci mobil audio dsp android
  • Klyde 10,1 inci mobil audio dsp android
  • Klyde 10,1 inci mobil audio dsp android

Klyde 10,1 inci mobil audio dsp android

    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 3 Poé

Info dasar

Model No.: KD-2000

Screen Size: Other

Resolution: Other, 1024*600

Combination: GPS, Bluetooth, MP3/MP4 Player, Radio, Other

Placement: Dashboard

Certification: RoHS, Other, FCC, CE

Voltage: 12/24V

Support Format: Other

Audio Output: Other

Video Output: Other

OS: Android 9 System

CPU: Rockchip PX5 ,Cortex-A53, Octa Core

RAM: SAMSUNG DDR3 4GB

Flansh: 32GB

Radio IC: NXP 6686

Amplifer IC: TDA 7851

Screen: Capacitive And Multi-touch Screen

Power Supply: 4*50W

LCD Screen: Hanstar Screen

Additional Info

bungkusan: 53cm * 38cm * 22,5cm

kakuwatan keur ngasilkeun: 30000 pieces/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

Sertipikat: CE/FCC/RoHS

Kode HS: 8521901290

palabuhan: Shenzhen,Shenzhen,Shenzhen

Panjelasan Produk

Klyde 10,1 inci mobil audio dsp android


Minangka salah sahiji produsén DVD Car DVD Android di China, Klyde ngagaduhan reputasi anu saé di seueur nagara, sapertos Rusia, Turki, nagara GCC jsb. Di dieu kami nyarankeun jualan panas mobil 10.1 inci dsp mobil, unit ieu populér kalayan 10,1 inci IPS sareng anti glare

layar, para nasabah tiasa ngaraosan video definisi tinggi dina mobil.

Kalayan audio mobil dsp 10.1 inci urang, nasabah bakal ngagaduhan fungsi kontrol sora ku waos biru beo, fungsi ieu janten opsional, anjeun henteu tiasa mendakan fungsi ieu ti perusahaan sanés ngan ukur pabrik urang. Ogé kami gaduh seueur fungsi sapertos kieu.


Kasaluyuan

10.1 inci mobil audio dsp

Dukungan Kontrol Wheel Wheel sareng seueur fungsi sanés sareng Ngaronjatkeun sampurna!
Gampang dipasang, mung tukar sareng Radio Mobil Pabrik.
10.1 inch dsp car audio

Honda CRV Android 9 Car DVD


Fitur utama


OS: sistem Android 9

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, Octa-inti

RAM: SAMSUNG DDR3, 4GB

Flansh: 32GB

Suhu Gawe -20 ℃ - + 80 ℃

Diwangun dina WIFI

fungsi kontrol setir

Narima radio: FM / AM tiasa disimpen 30 stasiun. RDS sayogi

Diwangun dina fungsi GPS

Panyungsi Bluetooth pikeun handphone-gratis

BT4.2 (RD210), sambungan internét ku BT, 3 cara panggero, Daya telepon sareng tampilan sinyal

Video: MP4, H.264, WMV, AVI, RM / RMVB, VOB sareng seueur deui

Audio: MP3, WMA, WAV sareng seueur deui

USB / SD card port: ngadukung MP4, DIVX, JPEG, MP3 sareng puter sareng WMA

Pintu mundur mobil: Input kaméra ngabalikeun mobil (saklar otomatis)

Diwangun dina fungsi DVR (sambungkeun langsung kaméra USB)

Diwangun dina fungsina link link dual arah

Diwangun dina fungsi DSP (meunang milih)

Diwangun dina CarPlay fungsi (meunang milih)

Diwangun dina fungsi AUTO Android (opsional)

Diwangun dina fungsi jaringan 4G (meunang milih)

Diwangun dina Fungsi Parrot Blutooth (meunang milih)

Diwangun dina input kaméra tampilan pungkur AHD (meunang milih)

Sambungkeun OBD éksternal (meunang milih)

Sambungkeun DAB BOX éksternal (meunang milih)

Sambungkeun TPMS éksternal (meunang milih)

MPEG4, ISDB-T (opsional)

Output / input AV: 2 video kaluar, output 4audio, input vidéo, 2 input audio

Kaluaran subwoofer 4 * 50W

Cocog sareng DVD, DVD-R, DVD-RW, HDVD, DVCD, MP3, MP4, CD-R, CD-RW, VCD, DIVX, WMA etc.

Daya maksimal: 4X50W kaluaran maksimal


Honda CRV Android 9 Car DVD

Honda CRV Android 9 Car DVD


Tentang Kami


Alat Auto-Auto & HiFi Multimedia OEM pikeun mobil di Klyde mangrupakeun produsén DVD Car Mobil Android anu nyayogikeun alat hiburan multi-fungsi, sapertos Universal Car Mobil Universal, Volkswagen Android Car DVD, Skoda Android Car DVD, Honda Car Car DVD, Toyota Mobil Car DVD, Kia Car Car DVD, Hyundai Android Car DVD, Ford Android Car DVD, Jeep Android Car DVD, Chevrolet Android Car DVD, Mitsubishi Android Car DVD, Suzuki Android Car DVD, Subaru Android Car DVD, Mazda Car Mobil Android dll, Kaméra Rear , Kaméra DVR, panarima DVB-T2, DSP, Car Play, OBD2, Parrot Bluetooth, TPMS, DAB box jsb. Fokus pikeun kaperluan jalma anu boh kudu nyetir jarak jauh dina bisnis atanapi menikmati perjalanan ku mobil sareng kulawarga, katalog pabrik Klyde gaduh langkung seueur 500 solusi éléktronik sareng multimedia kanggo perjalanan anu pikaresepeun.

Honda CRV Android 9 Car DVD


Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan