Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd > mobil stereo kalayan kaméra cadangan
mobil stereo kalayan kaméra cadangan
mobil stereo kalayan kaméra cadangan
mobil stereo kalayan kaméra cadangan
mobil stereo kalayan kaméra cadangan
  • mobil stereo kalayan kaméra cadangan
  • mobil stereo kalayan kaméra cadangan
  • mobil stereo kalayan kaméra cadangan
  • mobil stereo kalayan kaméra cadangan

mobil stereo kalayan kaméra cadangan

    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 3 Poé

Info dasar

Model No.: KD-1000

Screen Size: Other

Resolution: Other, 1024*600

Combination: GPS, Bluetooth, MP3/MP4 Player, Radio, Other

Placement: Dashboard

Certification: RoHS, Other, FCC, CE

Voltage: 12/24V

Support Format: Other

Audio Output: Other

Video Output: Other

OS: Android 9 System

CPU: Rockchip PX5 ,Cortex-A53, Octa Core

RAM: SAMSUNG DDR3 4GB

Flansh: 32GB

Radio IC: NXP 6686

Amplifer IC: TDA 7851

Screen: Capacitive And Multi-touch Screen

Power Supply: 4*50W

LCD Screen: Hanstar Screen

Additional Info

bungkusan: 53cm * 38cm * 22.5cm

kakuwatan keur ngasilkeun: 30000 pieces/month

merek: KLYDE

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 350000pcs/year

Sertipikat: CE/FCC/RoHS

Kode HS: 8521901290

palabuhan: Shenzhen,Shenzhen,Shenzhen

Panjelasan Produk

mobil stereo kalayan kaméra cadangan


Sistem stereo mobil universal ngajantenkeun mobil anjeun sakumaha modéren sapertos mobil anyar. Éta dumasarkeun kana sistem Android 9.0 anu pangénggalna, janten anjeun tiasa nampi réspon anu gancang sareng pangalaman operasi anu lancar.

Sistem stéréo mobil ieu dilengkepan ku Radio, WiFi, Bluetooth, GPS Navigasi sareng seueur fitur sanésna, ngajantenkeun nyetir anjeun langkung palinter, langkung aman sareng pikaresepeun.

Anjeun tiasa nyingkronkeun buku telepon tina telepon sélulér anjeun kana sistem stéréo mobil ieu sareng teras damel operasi telepon bébas hans sacara merenah sareng gancang. Anjeun tiasa ogé maénkeun putereun musik nirkabel tina alat Bluetooth anjeun.


Kasaluyuan


Ngarojong Kontrol Roda steering sareng seueur fungsi sanésna sareng Ningkatkeun sampurna!
Instalasi gampang, kantun tukeur sareng Factory Car Radio.


car stereo system


Fitur Utama


OS: sistem Android 9

CPU: Rockchip PX5 Cortex A53, Octa-core

RAM: SAMSUNG DDR3, 4GB

Flansh: 32GB

Suhu ngagawekeun -20 ℃ - + 80 ℃

Diwangun dina WIFI

fungsi kontrol setir

Panarima radio: FM / AM tiasa disimpen 30 stasiun. RDS sayogi

Diwangun dina fungsi GPS

Bluetooth built-in gratis pikeun hands-free

BT4.2 (RD210), konéksi internét ku BT, 3 cara nelepon, Kakuatan telepon sareng tampilan sinyal

Video: MP4, H.264, WMV, AVI, RM / RMVB, VOB sareng seueur deui

Audio: MP3, WMA, WAV sareng seueur deui

Port kartu USB / SD: ngadukung playback MP4, DIVX, JPEG, MP3 sareng WMA

Pintonan dukungan mobil: Input kaméra tibalik mobil (saklar otomatis)

Diwangun dina fungsi DVR (sambungkeun langsung kaméra USB)

Diwangun ku fungsi link eunteung dua arah

Diwangun dina fungsi DSP (opsional)

Diwangun dina fungsi CarPlay (opsional)

Diwangun dina fungsi Android AUTO (opsional)

Diwangun dina fungsi jaringan 4G (opsional)

Diwangun dina fungsi Parrot Blutooth (opsional)

Diwangun dina input kaméra tampilan hareup AHD (opsional)

Sambungkeun OBD éksternal (opsional)

Sambungkeun DAB BOX éksternal (opsional)

Sambungkeun TPMS éksternal (opsional)

MPEG4, ISDB-T (opsional)

AV kaluaran / input: 2 video kaluar, 4 audio output, 2video input, 2 audio input

Kaluaran subwoofer 4 * 50W

Cocog sareng DVD, DVD-R, DVD-RW, HDVD, DVCD, MP3, MP4, CD-R, CD-RW, VCD, DIVX, WMA jsb.

Kakuatan maksimal: 4X50W kaluaran kakuatan maksimum


IX45 Santa Fe Android 9 Autoradio

IX45 Android 9 Autoradio


Tentang Kami


Alat-alat High-Tech Auto & HiFi Multimedia OEM pikeun mobil di Klyde mangrupikeun pabrik DVD Mobil Android propésional anu nawiskeun peralatan hiburan multi-fungsional canggih, sapertos Universal Android Car DVD, Mitsubishi Android Car Dvd, Chevrolet Android Car Dvd, Jeep Android Car Dvd, Chrysler Android Car Dvd, Gmc Android Car Dvd, Ford Android Car Dvd jsb, Kaméra Belakang, Kaméra DVR, panarima DVB-T2, DSP, Car Play, OBD2, Parrot Bluetooth, TPMS, DAB box jsb asesoris . Fokus kana kabutuhan jalma anu kedah ngajalankeun jarak jauh dina bisnis atanapi resep ngumbara nganggo mobil sareng kulawarga, katalog pabrik Klyde ngaraoskeun langkung 500 solusi éléktronik sareng multimédia pikeun perjalanan anu pikaresepeun.


CRV Android 9.0 Head Unit

CRV Android 9.0 Head Unit


Categories produk : Mobil Universal Universal Dvd

Email pikeun supplier ieu
  • Ms. Jenny
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan