Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Volkswagen Android Car DVD
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Volkswagen Android Car DVD

Kategori produk tina Volkswagen Android Car DVD, kami pabrik husus ti Cina, Volkswagen Android Car DVD , Volkswagen Android 4.4 Car DVD suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Volkswagen Android 5.1 Car DVD R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Volkswagen Android Car DVD suppliers

Volkswagen Android Car pamuter DVD


1. Volkswagen Android 4.4 Car DVD tiasa Bulit-di hotspot WiFi babagi: gampang jeung seamless aksés internét pikeun anjeun browser internet, nonton video online, pariksa email anjeun, maénkeun kaulinan, download aktip, atawa malah navigasi jeung peta online gratis, Cost -Upektif sareng peta online gratis: Anjeun tiasa sacara gampil ngaksés peta online anu béda sapertos Peta Google, IGO, Sygic sareng Waze peta haratis. Kalayan peta Google, anjeun tiasa kéngingkeun rute anu paling akurat sareng mutahir, data lalulintas langsung sareng seueur deui.


2. Teangan cara anjeun sabudeureun geus pernah geus gancang sarta gampang. Dukung fitur gampang disambungkeun: Cocog sareng telepon Android sareng alat, fitur anu kasambung gampang ngamungkinkeun silih kontrol antara smartphone anjeun sareng unit sirah mobil. Anjeun ngan saukur tiasa nyambungkeun sareng nyingkronkeun smartphone anjeun ka unit liwat USB, tanpa perangkat lunak tambahan anu diperyogikeun. Tukang dinamis pribadi: backgrouds dinamis aya. Palanggan ogé tiasa nganggo gambarna salaku latar. Universal mobil DVD bisa cocog jeung kadali kabayang steering: skip ka lagu salajengna, nyaluyukeun polume atawa pindah channel sejen, sadaya tanpa ngabogaan nyandak leungeun Anjeun off whell steering, nyieun lalampahan anjeun aman tur leuwih nikmat. Volkswagen Android Car Dvd ogé Cocog sareng dashcams: Rékamkeun perjalanan anjeun kapan sareng di mana waé. Nyetir tiasa langkung aman sareng aman.


3. Volkswagen Android 5.1 Car DVD tiasa install loba mobil. Newest Volkswagen Android 6.0.1 Mobil Dvd : Ngaliwatan manajemén mémori anu dioptimalkeun sareng kamampuan layar sentuh tina android 6.0.1 system.The sistem pagelaran parantos dibawa ka tingkat anu gancang sareng akurat anu teu pernah kantos aya. Anjeun tiasa resep daptar puter paporit nalika browsing wéb, atanapi maénkeun kaulinan balap pangahirna kalayan lancar.


1

6

9





Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan