Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jenny Ms. Jenny
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 Email:sales@szklyde.com
Home > Produk > Dvd Mobil Android Universal
Layanan Online
Jenny

Ms. Jenny

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Dvd Mobil Android Universal

Kategori produk dari Dvd Mobil Android Universal , kami produsen khusus dari Cina, Dvd Mobil Android Universal , Universal Double Din Android Car Dvd pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Radio Mobil Android 4.0 R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Dvd Mobil Android Universal Supplier

Dvd Mobil Android Universal

1.Universal mobil dvd duwe siji din lan loro din, siji din duwe layar 7inch, loro din duwe layar 6.2 / 6.95 / 7inch. Dvd mobil universal, siji ukuran din 50 * 180mm; ukuran loro din 100 * 180mm. Dvd mobil universal bisa nginstal saben mobil, ukurane cilik tinimbang dvd mobil khusus, bisa ngirit akeh biaya pengiriman. Sistem 6.0 paling anyar: Liwat manajer memori sing dioptimalake lan kemampuan layar sentuh Android 6.0. Sistem kinerja wis digawa menyang tingkat sing cepet lan akurat. Sampeyan bisa seneng dhaptar lagu favorit nalika browsing web, utawa main game balap paling anyar kanthi lancar.



2. Pemain dvd mobil universal bisa nuduhake fungsi Hot Wots ing Bulit-in: akses internet sing gampang lan lancar kanggo browsing internet, nonton video online, mriksa mail, main game, download aplikasi, utawa malah navigasi karo peta online gratis, Cost- efektif karo peta online gratis: Sampeyan bisa ngakses peta online beda kayata peta Google, IGO, Sygic lan Waze gratis. Kanthi peta Google, sampeyan bisa entuk rute sing paling akurat lan paling anyar, data lalu lintas langsung lan liya-liyane.


3. Nggoleki kanthi cara durung nate luwih cepet lan luwih gampang. Ndhukung fitur sing gampang disambungake: Kompatibel karo smartphone lan piranti Android, fitur sing kasambung gampang bisa ngontrol kontrol ing antarane smartphone lan kepala mobil. Sampeyan mung bisa nyambung lan nyinkronake smartphone menyang uni liwat USB, ora dibutuhake perangkat lunak tambahan. Latar mburi dinamis pribadi: backgroud 7dynamic kasedhiya. Pelanggan uga bisa nggunakake gambar minangka latar mburi. Universal mobil dvd bisa kompatibel karo kontrol setir: skip to lagu sabanjure, nyetel volume utawa ngalih saluran liyane, kabeh tanpa gadhah kanggo njupuk tangan mati kemudi whell, nggawe aman lelampahan lan liyane enjoyable.Universal mobil dvd uga kompatibel karo dashcams: Rekam lakune kapan lan ing ngendi wae. Nyopir luwih dipercaya lan aman.


1 (2)

Android Car Accessories

Car MP4 Player for Universal

6205 cables



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki