Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jenny Ms. Jenny
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28217776 email:sales@szklyde.com
Home > produk > Mobil Universal Universal Dvd
Service online
Jenny

Ms. Jenny

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Mobil Universal Universal Dvd

Kategori produk tina Mobil Universal Universal Dvd, kami pabrik husus ti Cina, Mobil Universal Universal Dvd, Universal Double Din Android Car Dvd suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Universal Android 4.0 Mobil Radio R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Mobil Universal Universal Dvd suppliers

Mobil Universal Universal Dvd

1.Universal mobil dvd gaduh hiji din sareng dua din, hiji din gaduh layar 7inch, dua din gaduh 6,2 / 6.95 / layar 7inch. Mobil dvd universal, hiji ukuran din nyaéta 50 * 180mm; dua ukuran din nyaéta 100 * 180mm. Mobil dvd universal tiasa pasang unggal mobil, ukuranna leutik tibatan mobil dvd khusus, tiasa ngirit biaya pengiriman. Sistem 6.0 énggal énggal: Ngaliwatan manajemén mémori anu dioptimalkeun sareng kamampuan layar sentuh android 6.0. Sistim kinerja parantos parantos dibawa ka tingkat gancang sareng akurat anu teu acan kantos dilakukeun. Anjeun tiasa resep daptar puter paporit nalika browsing wéb, atanapi maénkeun kaulinan balap pangahirna kalayan lancar.



2. Pamuter dvd mobil universal tiasa Bulit-in WIFI hotspot ngabagi: aksés internét gampang sareng lancar pikeun anjeun ngotéktak internet, nonton pidéo online, pariksa mail anjeun, maén game, download aplikasi, atanapi malah navigasi nganggo peta online gratis, Cost- éféktif sareng peta online gratis: Anjeun tiasa ngaksés peta online anu béda sapertos peta Google, IGO, Sygic sareng Waze peta haratis. Kalayan peta Google, anjeun tiasa kéngingkeun rute anu paling akurat sareng mutahir, data lalulintas langsung sareng seueur deui.


3.Tempatkeun jalan-jalan henteu kantos langkung gancang sareng langkung gampang. Dukungan fitur anu gampang disambungkeun: Cocog sareng telepon android sareng alat, fitur anu kasambung gampang ngamungkinkeun silih kontrol antara smartphone anjeun sareng sirah mobil. Anjeun ngan saukur tiasa nyambungkeun sareng nyingkronkeun smartphone anjeun ka uni liwat USB, tanpa perangkat lunak tambahan anu diperyogikeun. Latar dinamis anu dinamis: backgrouds 7dynamic sayogi. Palanggan ogé tiasa nganggo gambarna salaku latar. Mobil dvd Universal tiasa Cocog sareng kontrol setir: ngaluncat kana lagu salajengna, nyaluyukeun volume atanapi gentos saluran anu sanés, sadaya tanpa kedah nyandak leungeun anjeun dina setir, ngajantenkeun perjalanan anjeun aman sareng langkung pikaresepeun.Universal mobil dvd ogé Cocog sareng dashcams: Rékamkeun perjalanan anjeun kapan sareng di mana waé. Nyetir tiasa langkung aman sareng aman.


1 (2)

Android Car Accessories

Car MP4 Player for Universal

6205 cables



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan